اول بگم قصدمون جدی بود دو سال و نیم با هم بودیم تو این دو سال اولین سالش که برای تولدم هیچی کلا صفر نخرید یه هدفون کهنه که معلوم بود برای کسی بوده رو داد بهم باز رفتن مسافرت هیچی سوغاتی بخدا بحث مادیات نیست ولی قشنگه آدم یاده عشقش باشه دیگه یه تسبیح میتونین مثلا بیاره برام که اونم نیاورد و خلاصه گذشت من تو بحثا به روش نیاوردم بعدش گاهی شارژ میزد و دو سه بارم گل بهم داد و خوراکی همین یعنی یه دستبند این تا حالا نرفته به خاطره عشقش بگیره حالا اینکه نمیخرید جهنم های از یه هفته قبلش میگفت فلان چیزو میخرم برات یا فلان چیزو سفارش میدم برات بعد روز تولدم کلا به روی خودش نیاورد این کارشون خیلی تکرار کرد و باعث شد من سرد شم ازون بدتر خب مامانشم میدونست با همیم به زمان حرف زدن ما هم کار داشت نگران شارژش بود ولی خب اخلاقش خوب بود مهربون بود احترام میگذاشت دیگه بیو گذاشته آدمایی که همو دوست دارن کنار هم رام میرنو یا گفته اگه قراره تلاش کنم منو نبینی انقد بذار فراموش شمو منم عذر میخوام ولی انگشت وسطمو استوری کردم روی همون بیو ها اونم ریپلای کرده علامت دست زدن امروز صبحم یه کیف که خودشو از بالا مینداخت پایین طرف منم استیکر خداروشکر فرستادم😂
لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.