2777
2789

به. توصیه یکی ازکاربران عزیز همین جا چندشب پیش تاپیکشون پر بازدید شد، سفیده تخم مرغ به پوست صورتم زدم گفت یه ربع میذارم من درکمتر از یه دقیقه اینقدر پوستم ورم کردو حالت کشیده پیدا کردو دردداشت😁 انگار بادکنک شده بود  پوستم 😂 سریع رفتم شستمش

چرا اینطوری شد اخه

شما تجربه دارید آیا

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که حالت کشیدگی به پوست میده یعنی داره سفت میکنه

احساس کردم داره هی بیشتر و بیشتر میشه

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

خشک میشه اونجوری میشه خیلی باحاله ک بنظرم آدم حس میکنه لباس خیلی خیلی تنگ پوشیده😂😂😂 یه دفعه ایی م ...

باور کن فکر کردم الان پوستم از هم باز میشه ترسیدم

دقیقا همینجوری میشه من که حس خوبی بهم دست میده تا چند ساعت بعد شستن هم حس طراوت داره پوستم

هر روز بزنیم؟

سفیده تخم مرغ رو همین طور بذارم یا باید هم بزنم؟؟

من ک الان باردارم حوصله هیچ کاری ندارم ولی قدیم هفته ای یک بار میزاشتم هم میزدم کمی گلاب هم میزدم

ممنون عزیزم