2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

313 بازدید | 33 پست

چکارکنم پدرم وپدرشوهرم باهم تماس نگیرن اخه وقتی کنارهمن پدرم کلی ازخواهربرادرای بیچاره من بد میگه مثلا دردو دل میکنه فقط بدیشونو میگه چکارکنم باهم تماس نگیرن یا نبینن همو آبروم رفته بخدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ادم ازغریب ضرب نمیخوره این خودیه ک نقطه ضعفتوبلده زمینت میزنه

اصلا داغونمون کرده ابرو برام نزاشته همه جا بدی مارو میگه بخدا بچه هاش انقدخوبن نمیدونم چه مرضی داره برا جلب توجه انقد ناله میکنه

اصلا داغونمون کرده ابرو برام نزاشته همه جا بدی مارو میگه بخدا بچه هاش انقدخوبن نمیدونم چه مرضی داره ...

منم خواهرمامانه عوضیم بدموگفته پیش خونواده شوهرم ولی چیکارکنم مجبورم سرکنم توکو.نم دم نزنم 🫂😞

ب مامانت  بگو با پدر صحبت کنه ک حرفاش ب ضررتونه و ممکنه سر هر چیزی ب تو تیکه بندازن ک اره برادرت ایطوریه خواهرت اونطوریه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

شمارشونو تو گوشی هم بلاک کن 

ولی اگر اتفاقی همو میبینن که نمیتونی کاری کنی

بعد هم با مادرت صحبت کن ، به پدرت بگه یا خودت بگو

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ب مامانت بگو با پدر صحبت کنه ک حرفاش ب ضررتونه و ممکنه سر هر چیزی ب تو تیکه بندازن ک اره برادرت ایط ...

راست میگن دوستمون تأثیری ک ما خانوما روهمسرامون داریم هیچکس نداره 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

خیلیییییییی من فقط خوبشوگفتم بت خواهروگرنه خیلی چیزاداره اتیشم میزنه🥲

خواهر من خودم درد کشیده ام میدونم چی میگه بابام آبرو نزاشته واسمون بخاطراین کاراش