2789
عنوان

پدرشوهرم

314 بازدید | 33 پست

چکارکنم پدرم وپدرشوهرم باهم تماس نگیرن اخه وقتی کنارهمن پدرم کلی ازخواهربرادرای بیچاره من بد میگه مثلا دردو دل میکنه فقط بدیشونو میگه چکارکنم باهم تماس نگیرن یا نبینن همو آبروم رفته بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم ازغریب ضرب نمیخوره این خودیه ک نقطه ضعفتوبلده زمینت میزنه

اصلا داغونمون کرده ابرو برام نزاشته همه جا بدی مارو میگه بخدا بچه هاش انقدخوبن نمیدونم چه مرضی داره برا جلب توجه انقد ناله میکنه

اصلا داغونمون کرده ابرو برام نزاشته همه جا بدی مارو میگه بخدا بچه هاش انقدخوبن نمیدونم چه مرضی داره ...

منم خواهرمامانه عوضیم بدموگفته پیش خونواده شوهرم ولی چیکارکنم مجبورم سرکنم توکو.نم دم نزنم 🫂😞

ب مامانت  بگو با پدر صحبت کنه ک حرفاش ب ضررتونه و ممکنه سر هر چیزی ب تو تیکه بندازن ک اره برادرت ایطوریه خواهرت اونطوریه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

شمارشونو تو گوشی هم بلاک کن 

ولی اگر اتفاقی همو میبینن که نمیتونی کاری کنی

بعد هم با مادرت صحبت کن ، به پدرت بگه یا خودت بگو

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ب مامانت بگو با پدر صحبت کنه ک حرفاش ب ضررتونه و ممکنه سر هر چیزی ب تو تیکه بندازن ک اره برادرت ایط ...

راست میگن دوستمون تأثیری ک ما خانوما روهمسرامون داریم هیچکس نداره 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

خیلیییییییی من فقط خوبشوگفتم بت خواهروگرنه خیلی چیزاداره اتیشم میزنه🥲

خواهر من خودم درد کشیده ام میدونم چی میگه بابام آبرو نزاشته واسمون بخاطراین کاراش