2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
چی بگم بهش بنظرتون که ناراحت نشه؟

با ادب و احترام حرفت رو بزن 

بگو شما از روی درددل و‌دوستانه  حرف میزنی 

ولی حرفات.ن باعث سرافنکندگی من میشه 

تحقیرم میکنن 

یا هر چیزی که واقعا اتفاق نیافته رو بگو 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

وای این مشکلو منم دارم 

پدر من سادست اما پدر شوهرم موذی و آب زیر کاه 

پدر شوهرم همش از زیر زبان بابام حرف میشکه فلان بچت چی کار کرد و نکرد و بابای ساده من میگه ، از بس پدر شوهرم خاله زنکه بعد اونو تو جمع خودشون به من میگه یعنی هزاران بار اومده دهنم بگم به تو چه 

به خدا روانی شدم 

این هفته دیگه می خوام با بابام صحبت کنم و سو استفاده های پدر شوهرمو بگم 

یعنی پدر شوهرم ریزترین مسائل خانوادگی منو میدونه و به همه بچه هاش میگه

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ادب و احترام حرفت رو بزن بگو شما از روی درددل و‌دوستانه حرف میزنی ولی حرفات.ن باعث سرافنکندگی من ...

فکرخوبیه اصلا دلم نمیخاد ازدستم دلخور بشه ولی خدایی دیگه راهی برام نزاشته 

خواهر من خودم درد کشیده ام میدونم چی میگه بابام آبرو نزاشته واسمون بخاطراین کاراش

خنده من ازگریه غم انگیزتراست پس چراگریه کنم خنده دلنگیزتراست🥲کاری ازدستم برنمادمنم چادربه کمربسته دست ب دست بچهاوشوهرش داده داره بکوب ابرومنومیبره بایه جمله اعتراض من محکم ترمیزدضربهاشومنم سرموکردم توکو.نم چیزی نکفتم😞

فکرخوبیه اصلا دلم نمیخاد ازدستم دلخور بشه ولی خدایی دیگه راهی برام نزاشته

دلخوری نداره 

شما مودبانه حرفات رو‌ بزن 

لابلای حرفاتم اشاره کن که میدونم شما منظوری نداری و فقط قصدت درددل هست 

ولی سواستفاده میکنن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

حس بدیه متاسفانه

یعنی می خوام پدر شوهرمو بکشم مرتیکه خاله زنک موذی پر ادعا رو 

به خدا کاری جز فضولی نداره

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

کیو میگی مادرت؟؟

اره کیومیگم پس خداازش نگذره دیگه توقعی ازشوهرم ندارم ک بهم محبت کنه چندسال مث بچهایتیمادلم میخادیکی دستی بکشه سرم ولی ازشوهرم توقع ندارم باخودم میگم اوناک خونوادم بودن ابرونزاشتن برام این ک هفت پشت غریبتره چی بگم بش😮‍💨اه خواهردردمنوک نمیدونی😞

یعنی می خوام پدر شوهرمو بکشم مرتیکه خاله زنک موذی پر ادعا رو به خدا کاری جز فضولی نداره

والا ازمن برعکسه پدرشوهرم درگیر نیس بابای خودم خیلی مصره مارو بد جلوه بده

والا ازمن برعکسه پدرشوهرم درگیر نیس بابای خودم خیلی مصره مارو بد جلوه بده

نه پدر من فقط چون از بچگی دوسته رفت و آمد می کنه باهاس 

ولی پدر شوهرم کلن فقط کارش فضولی تو کار عروس ها و زندگی خانوادگی اونا 

حتی تو کوچه مي شینه فضولی همسایه و فامیل و همه رو می کنه 

اره کیومیگم پس خداازش نگذره دیگه توقعی ازشوهرم ندارم ک بهم محبت کنه چندسال مث بچهایتیمادلم میخادیکی ...

هممون همینیم بخدا پدر منم ابرو برام نزاشته توخانواده همسرم اخه چرا بلید بد بچه های خودشو اینور اونور بگه عقل نداری اینا به ضرر زندگی بچه هات چقد یه آدم نفهم و خود خواه میتونه باشه.

نه پدر من فقط چون از بچگی دوسته رفت و آمد می کنه باهاس ولی پدر شوهرم کلن فقط کارش فضولی تو کار عروس ...

تحویلش نگیر.تومعلومه حداقل به پدرت میتونی بگی که پیش اون حرف نزنه بهش بگو .من روم نمیشه چیزی به بابام بگم

هممون همینیم بخدا پدر منم ابرو برام نزاشته توخانواده همسرم اخه چرا بلید بد بچه های خودشو اینور اونور ...

اون زن ازقصدازاین حرفامیزنه میدونی اجی انقدک اززمینوزمان بریدم دیگ نه چیزی ارومم میکنه نه چیزی خوشحال انگارتواین دنیانیستم حرفای ادماروگاهی گنگ میفهمم

تحویلش نگیر.تومعلومه حداقل به پدرت میتونی بگی که پیش اون حرف نزنه بهش بگو .من روم نمیشه چیزی به بابا ...

پدرم اگه حرف حالیش میشد غصه نداشتم 

هزار بار گفتم رفت و آمد نکنید مگه گوش میده