sfedbarfi مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2971 عنوان پدرشوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست چکارکنم پدرم وپدرشوهرم باهم تماس نگیرن اخه وقتی کنارهمن پدرم کلی ازخواهربرادرای بیچاره من بد میگه مثلا دردو دل میکنه فقط بدیشونو میگه چکارکنم باهم تماس نگیرن یا نبینن همو آبروم رفته بخدا 1403/07/26 | 06:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2971 اون زن ازقصدازاین حرفامیزنه میدونی اجی انقدک اززمینوزمان بریدم دیگ نه چیزی ارومم میکنه نه چیزی خوشحا ... عزیزم اگه دوس داری حرف بزن از مشکلت شاید راهی پیداشد یاحداقل آروم میشی
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3077 عزیزم اگه دوس داری حرف بزن از مشکلت شاید راهی پیداشد یاحداقل آروم میشی چ راهی؟من دهن بازکنم اول ازچشمام اشک میادمث الان انقدتاخرخره پرم ک نه حرف ن گریه هیچی اروم نمیکنه دلم میخادیکی روعصبی کنم تامیتونومنوکتک بزنه بلکه ازدردبدن دردای دیگمویادم بره اجی ازحرف نزدن پرم پررررررر😭😭😭😭😭😭😭
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2971 چ راهی؟من دهن بازکنم اول ازچشمام اشک میادمث الان انقدتاخرخره پرم ک نه حرف ن گریه هیچی اروم نمیکنه دل ... ازمادرت ناراحتی؟؟
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3077 ازمادرت ناراحتی؟؟ همه ناراحتم کردن خدادیددل شکست منوخدادیدبندش چطورزن حامل روگرشودراوردولی خداطرف ظلم وایسادکدوم خدامن روموبرگردوندم ازکسی بش گفتم منوخارنکن من بی کسم من کسی روندارم بش تکه کنم 😭بیخیال من بااین حرفافقط خودموداغون میکنم😞