2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106429 بازدید | 933 پست

دوستانى هم كه دوست دارن داستان جديدو بزارم اين پست و لايك كنن تاپيك ديگه اى ميزنم احتمالا فردا يا پس فردا شروع مى كنن لينك. داستان جديدو ميزارم اينجا وتوضيحات نكميلى رو اگه دادن بياين همينجا سر بزنين

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

ولى من منتظر بودم تو همين داستان تقاص پس بده اون مهبد بيشرف

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بد تموم شد. آخه گيرا هم گناه داشت چرا بايد بدون مادر بمونه.    

اره منم اخرشو دوست نداشتم دوست داشتم حداقل مهبد به سزاى كاراش برسه من بچمو يه كوچولو ميزنم يا دعوا مىكنم همون موقع دستم يا پام چنان ميخوره به ميزى جايى در د ميگيره ميگم به خودم بفرما بچه رو دعوا كردى بگير حالا اونوقت يه ادم درحق اين همه ادم ظلم مىكنه هيچى به هيچى 

ممنون رم عزيزخسته نباشي

خواهش مى كنم دوست خوبم اتفاقا خوشحال بودم داستان رو با دوستانم خوندم 🌹🌹😘

پایان داستان رو خلاصه نوشته بود.فکر کنم فهمیده که خسته شدیم از این همه غم.خوب شد که تموم شد.از یعقوب بعید بود اویسارو بده به انجیلا.و خیلی دوست داشتم بلایی سر مهبد بیاد دلم خنک میشد.

امیدوارم داستان جدید غم انگیز نباشه.

خاک بر سر مهبد خداا لعنتش کنه کاش انجیلا اون موقع که بچه هاش بودن باهاشون فرار میکرد با نمک شهاب میدفت خارج از کشور وای خدا اعصابم بهم ریخت بیچاره بچه ش گیرا -اونوقت بیعرضه چرا وقتی طبق قرار مهبد نداشت گیرا رو ببینه نرفت شکایت -واقعا حال به هم زن بود انجیلا اه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
پایان داستان رو خلاصه نوشته بود.فکر کنم فهمیده که خسته شدیم از این همه غم.خوب شد که تموم شد.از یعقوب ...

فكر نكنم غم انگيز باشه اره منم دوست داشتم مهبد تقاص پس بده 😡

ازت ممنونم که زحمت کشیدی و تو این مدت برای ما هر روز داستان رو روی سایت میذاشتی.مرسی

خواهش مى كنم عزيزم كارى نكردم دوستان خوبى پيدا كردم كه داستان و باهم خونديم

رم عزیز خیلی  ممنون که هر روز با وجود مشغله  هات  اومدی  وداستانو برامون گذاشتی خوشحالم که  یه نفر دیگه به دوستای گلم اضافه شد 😘

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
رم عزیز خیلی  ممنون که هر روز با وجود مشغله  هات  اومدی  وداستانو برامون گذاشتی ...

خواهش مى كنم عزيز دلم من افتخار مى كنم دوستانى چون شما داشته باشم 😘❤️

یعنی در تمام داستان. عوضی تر از مهبد البته قاسم ندیدم. دست هرچی بیشعوره از پشت بسته. متاسفانه در داستانهاي تخیلی گناهکار تقاص پس میده اما در واقعیت اینطور نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️