دوستان داستان جديد خانم گلكار به اسم انجيلا اين داستان طبق گفته ايشون واقعيه ومن هروز تا ساعت يك ونيم ظهر ميزارم همينجا لطفا دنبال كنيدن
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
چرا دارین به شعور مخاطب توهین میکنین انجیلا پونزده سالگی نامزد شد .دوسال بعد عروسی گرفت میشه ...
عزیزم داستان مال خانم گلکار هست من فقط اینجا به اشتراک میذارم با هم بخونیم داستان هم مال خیلی وقته یادم نمیومد رفتم یه نگاه انداختم راستش منم تو این تاریخ ها مشکل دارم ولی ایشون میگن رسالتشون چیز دیگه ای هست که تو داستانهاشون باید پیدا کنیم ودرس بگیریم
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستانى كه تا اخر همراهى كردن لطفا اين پست و لايك كنن
آغا اعصاب برام نمودتاتمومشد
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
سلام من این داستان و تازه دارم میخونم واقعا از بعضی خوانندگان تعجب میکنم از ایراداتشون ...
خواهش،میکنم عزیزم
من خوندن این داستان فهمیدم که از مردا واقعا باید فاصله گرفت و هیچوقت عاشقشون نشد چونکه خیلی هاشون فقط دنبال هوسن و اینکه انجیلا در مورد اویسا خیلی کوتاهی کرد خیلی
سلام Ram عزیزم این داستان مال چند سال قبله ولی من الان دارم میخونمش ..چقد با این داستان حرص خوردم و عصبی شدم ولی اینا واقعیت جامعه ما هستن متاسفانه ... ممنون از وقتی ک گذاشتی عزیزم ..در ضمن شما از کاربرهای مورد علاقه من هستید 🌹♥️
سلام Ram عزیزم این داستان مال چند سال قبله ولی من الان دارم میخونمش ..چقد با این داستان حرص خوردم و ...
سلام عزیزم خواهش،میکنم لطف کردی گلم❤
سلام مصي عزيز اگه پيامم رو ديدي لطفا لطفا جواب بنويس برام من تازه دو سه ماه با كاربري شما اشنا شدم و تمامي قصه ها رو خوندم ولي انجيلا خيلي روم تاثير داشت لطفا لطفا از خانم گلكار سوال كنين ببينيد از خانوم انجيلا خبر دارن الان در چه وضعيتين،همسر سابقشون،دختر گيرا چكار ميكنن؟؟
سلام مصي عزيز اگه پيامم رو ديدي لطفا لطفا جواب بنويس برام من تازه دو سه ماه با كاربري شما اشنا شدم و ...
سلام عزیزم چشم حتمن فردا سوال میکنم خدمتتون میگم عزیزم خوشبختم از اشنایی با شما