یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
پیش دانشگاهی پس نداری اگه میخوای واس دانشگاه ثبت نام کنی یدونه بهت گواهی موقت دیپلم میدن یدونه هم ری ...
اها ممنونم
فقط نمیدونم چرا تو قسمت بارگزاری مدارک سایت دانشگاه هم دیپلم هم پیش دانشگاهی رو زده اجباری حالا نمیدونم باگ از سایته یا بعدا درست میکنن خودشون آخه نظام جدیدم دیدم هم ک میگن پیش دانشگاهی مال سال چهارم بوده انگار برا همین گفتم بپرسم
اصلشو فکر کنم الان بهمون نمیدن تا سال بعدالان رفتم مدرسه دوتاشو میدن یعنی ؟آخه برا دانشگاه ثبت نام غ ...
نه ما قدیم بودیم داشتیم
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
اها ممنونمفقط نمیدونم چرا تو قسمت بارگزاری مدارک سایت دانشگاه هم دیپلم هم پیش دانشگاهی رو زده اجباری ...
سایت کدوم دانشگاه رفتی؟؟
اینو بگم تو این چند روز معمولا سایتا اشکال داره یا بستس من خودم نتونستم با سایت ثبت نام کنم حضوری رفتم مشکلمو حل کردن اگه شهر خودتی پیشنهاد میکنم مدارکتو حضوری ببری
واسه کدوم استانید؟چون متفاوتند دانشگاها از استان ما ۲۵ ام بود باز شد نه حتما میرم الان من موندم سوال ...
من یه همکلاسیم دوساله تو پیام نوره همونطور که گفتید از چند روز پیش میره دانشگاه ولی این یکی دوستم که امسال ثبت نام کرده هنوز خبری از دانشگاهش نشده مثل شما