همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
پیش دانشگاهی پس نداری اگه میخوای واس دانشگاه ثبت نام کنی یدونه بهت گواهی موقت دیپلم میدن یدونه هم ری ...
اها ممنونم
فقط نمیدونم چرا تو قسمت بارگزاری مدارک سایت دانشگاه هم دیپلم هم پیش دانشگاهی رو زده اجباری حالا نمیدونم باگ از سایته یا بعدا درست میکنن خودشون آخه نظام جدیدم دیدم هم ک میگن پیش دانشگاهی مال سال چهارم بوده انگار برا همین گفتم بپرسم
اها ممنونمفقط نمیدونم چرا تو قسمت بارگزاری مدارک سایت دانشگاه هم دیپلم هم پیش دانشگاهی رو زده اجباری ...
سایت کدوم دانشگاه رفتی؟؟
اینو بگم تو این چند روز معمولا سایتا اشکال داره یا بستس من خودم نتونستم با سایت ثبت نام کنم حضوری رفتم مشکلمو حل کردن اگه شهر خودتی پیشنهاد میکنم مدارکتو حضوری ببری
واسه کدوم استانید؟چون متفاوتند دانشگاها از استان ما ۲۵ ام بود باز شد نه حتما میرم الان من موندم سوال ...
من یه همکلاسیم دوساله تو پیام نوره همونطور که گفتید از چند روز پیش میره دانشگاه ولی این یکی دوستم که امسال ثبت نام کرده هنوز خبری از دانشگاهش نشده مثل شما