2777
2789
عنوان

نظرتون

56 بازدید | 5 پست

نظرتون درباره شغل پلیسی برای خانوما ؟

میدونید توی چه بخشی کار میکنن ؟ کجا باید اقدام کنن ؟ آشنا ندارین ؟

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

بستگی به رسته کاریشون داره.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بستگی به رسته کاریشون داره.

چطوریه ؟ برای اطلاعات بیشتر باید کجا بریم میدونید شما ؟ گوگل چیز کاملی نگفته 

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چطوریه ؟ برای اطلاعات بیشتر باید کجا بریم میدونید شما ؟ گوگل چیز کاملی نگفته

ممکنه اداری باشی ممکنه عملیاتی باشی ممکنه بهداری باشی .

همه جورش هست دیگه. 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

ممکنه اداری باشی ممکنه عملیاتی باشی ممکنه بهداری باشی .همه جورش هست دیگه.

خیلی ممنون

خیلی ممنون

خواهش میکنم