2777
2789
عنوان

تتو بدون اجازه خانواده

661 بازدید | 30 پست

بدون اینکه به خانوادتون بگین تتو زدین بعدا فهمیدن یاچی؟ خیلی دلم میخواد یه تتو بزنم ولی فعلا که نمیزارن مثلا اگه روی رونم یا وسط و زیر سینه اینا بزنم که نمیفهمن ولی بازم میترسم که لو برم حس میکنم دارن میپیچوننم که میگن میزاریم بعد 20 بزنی ولی 20 خیلی زیاده دیگه

بعد با کرم پودر اینا راحت فید میشه تتو؟

زیر ۲۰ تتو نزن چند سال بعد عجیب میشی ..

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

از اونجایی که من از ۱۷ سالگی داشتم رو مخ مامانم راه میرفتم قبول کردم دانشگاه قبول شم بزنم🫠

ولی موفق شدم بالاخره😂اره با کرم پودر کاور بالا فید میشه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجایی که من از ۱۷ سالگی داشتم رو مخ مامانم راه میرفتم قبول کردم دانشگاه قبول شم بزنم🫠ولی موفق ...

وای واقعا خوشبحالت خیلی دارن سختش میکنن واسه یه تتو 

منم خیلی وقته دارم میگم تازه میگن بذار 20 سالت بشه بعد اونم کوچیک یه جا که معلوم نباشه

اره با کرم پودر خوب کاور میشه .

صبر کن به ۲۰ برس چون شاید از تتو پشیمون بشی خیلیا پشیمون میشن از تتویی که سن پایین زدن .

البته بزنی اتفاقی نمیفته چون بدن خودته و خودت تصمیم میگیری چیکار کنی کسی هم چیزی نباید بگه .دوستم خانوادش نمیذاشتن ولی رفت تتو زد. واکنش هر خانواده ای متفاوته خانواده دوستم دیگه دیدن کار از کار گذشته چیزی نگفتن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

وای واقعا خوشبحالت خیلی دارن سختش میکنن واسه یه تتو منم خیلی وقته دارم میگم تازه میگن بذار 20 سالت ب ...

اره درکت میکنم خونواده ایرانیه دیگه😂

ولی اگه هنوز سنت کمه بدون اطلاع نزن ارزش بحث و دعوا نداره..

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

اره درکت میکنم خونواده ایرانیه دیگه😂ولی اگه هنوز سنت کمه بدون اطلاع نزن ارزش بحث و دعوا نداره..

اره واقعا عذابیه خونواده ایرانی

دیگه 17 سالمه ولی خب  بخوام بهشون نگ باید یه جایی باشه که اصلا تو دید نباشه

نا روزی که خونه پدر زندگی میکنی از خطوط خانواده تهطی نکن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بزار بعداز ٢٠

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اره با کرم پودر خوب کاور میشه .صبر کن به ۲۰ برس چون شاید از تتو پشیمون بشی خیلیا پشیمون میشن از تتوی ...

نمیتونم 3 سال صبر کنم تا 20 

اره کلا خیلی احتمالش زیاده پشیمون بشی ولی فعلا یه چند تا طرح پیدا کردم اصلا یه چیزی

ولی خب اگه بدون اینکه بگم بزنم باید یه جایی باشه که نبیننش 

کاش عقاید خانواده ها با بچه ها یکی باشه من میمیرم اگه بچم بخواد دنبال این کارا بره الان تو تاپیک بغل دختره میگفت ذوق دارم سیگار بکشم چی کنم خانوادم بوشو نفهمن اخه چرا دق میدین مادر پدرتونو تو رو خدا نذارید انقدر حرص و جوش بخورن.

من خودم تتو آرتیستم بنظرم بزار بعد ۲۰سال و اینکه خیلی فکرکن کجا بزنی و چی بزنی پیشنهادم اینه ک اگرررم خواستی بزنی جایی بزن که تو دید خودت نباشه چون به احتمال خیلی زیاد دلتو میزنه مثلا خودم دارم میرم باشگاه هیکلم بهتر بشه ستون فقرات میزنم اگ بخام بزنم چون اگ پشیمون بشی پاک کردنش سخته و خیلی هم درد داره با لیزره