2777
2789
عنوان

تتو بدون اجازه خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 30 پست
کاش عقاید خانواده ها با بچه ها یکی باشه من میمیرم اگه بچم بخواد دنبال این کارا بره الان تو تاپیک بغل ...

حالا سیگار واقعا بحثش جداس ولی واقعا تتو اصلا چیزی نیست که بخوان انقدر  اذیت کنن به خاطرش و مسیر بدی نیست که فقط الکی اعصاب خودشون و اون بچه بیچاره رو خرد میکنن 

اره واقعا عذابیه خونواده ایرانیدیگه 17 سالمه ولی خب بخوام بهشون نگ باید یه جایی باشه که اصلا تو دید ...

به نظرم چند ماه مدام اون طرحی که میخوایو هر روز نگاه کن اگه ازش دل زده نشدی بعد تتو بزن پشیمون نشی در اینده

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا سیگار واقعا بحثش جداس ولی واقعا تتو اصلا چیزی نیست که بخوان انقدر اذیت کنن به خاطرش و مسیر بدی ...

یسری چیزا خطوط قرمزه منم به شخصه نمیپسندم بچه هام بخوان تتو بزنن حتی برادرم زد انقدر اعصابم خورد شده بود که حد نداشت مادرمم خیلی عذاب کشید تور و خدا تو رو خدا سر چیزای الکی انقدر خانوادتونو دق ندید الان داداشمم مثل چی پشیمون شده از تتوش. واقعا تتو لات بازیه بعد یه مدت دلتم میزنه و زیبایی هم نداره الان سحر قریشی در به در دنبال اینه تتوهاشو پاک کنه.الان تو سن جو گیری هم هستی شما نکن خواهشا.با خانوادت مادرت رفیق باش همیشه هیچی رو ازش مخفی نکن مطمئن باش اگه ینفر خیرتو تو دنیا بخواد اون مادرته.

خب چیکار کنم چون تو خونه اونام باید هیچکاری نکنم برم کجا؟خب حتی نمیزارن تنها هم زندگی کنم و مستقل بش ...

بلدین مستقل بشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یسری چیزا خطوط قرمزه منم به شخصه نمیپسندم بچه هام بخوان تتو بزنن حتی برادرم زد انقدر اعصابم خورد شده ...

اره ولی خب واقعا ارزشش رو نداره که مادرتون انقدر خودشو اذیت کرده ولی کسی که تتو داره لات نیست یا ادم بدی نیست صرفا به خاطر چند تا دونه تتو 

ولی اون سحر  قریش دیگه خیلی یه طوری بود تتو هاش صورت تتلو رو تتو کرده بود خب وقتی مامانم نمیزاره دیگه چاره ای نمیمونه غیر از اینکه بهش نگم

نمیدونم اون قسمت برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی یا نه یه مرده تتو زده بود میگفت اون دنیا باید به ...

نه ندیدم ولی اتفاقا همین چند وقت پیشا یا ایت الله بود تو همین برنامه ها ی تلویزیون ایران میگفت که حروم نیست اصلا شاید اون قدیما که به خودشون اسیب میزدن چرا ولی الان با بی حسیه و سوزن خیلی فرو نمیره مشکلی نداره