2777
2789
عنوان

به دغدغه ی بعضیاتون حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا چیزای کوچیک مشکلات بزرگ به بار میاره من سر همین چیزای کوچیک که تلنبار شدن رو هم دارم بدترین ر ...

ان شاءالله درست شه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ناشکری نکن گلم هر مشکلی برزگترشم هست قطعا

دیگه از مشکل من بزرگتر نیست. هست البته... شاید اگه این وسط یه مریضی لاعلاج بگیرم همه چی برام خیلی بدتر شه

مشکلم رو یه ذره بالاتر گفتم دوست داشتی بخون میخوام پاکش کنم

ادم میمونه چی بگه🥺ولی ایشالا تموم مشکلاتت حل بشن و دلت شاد بشه🥹❤️خواستی منم دعا کن

دعا میکنم ولی دعای من مستجاب نمیشه خواهر  

اینجوری نگوالان من ازدواج کردم ولی چون حمایت خانواده همسرم نداریم،بدون خونه و ماشین و بچه داریم میگذ ...

خوبه که حداقل کنارت داریش....

از بچگی تا حالا که کلی مشکل داشتم. بگذریم مهم نیست اوناکتک های پدر و افسردگی و یه عالمه ترومای حل نش ...

متاسفم عزیزم خدا رحمتش کنه درک میکنم سخته ولی همین بلا سر مادر منم اومد الان ۱۲ ساله شوهر هم نکرده بعدش من با یه عوضی عقد کردم هزار مشکل برام به بار آورده همه مشکل دارن بخدا آنقدر مشکل تو این سن کم ریخته سرم دیگه برام خوشبختی و خوشحالی غیرعادیه

دیگه از مشکل من بزرگتر نیست. هست البته... شاید اگه این وسط یه مریضی لاعلاج بگیرم همه چی برام خیلی بد ...

خیلی خیلی بزرگترش هم هست بخدا فقط الان این مشکل داره رو تو سنگینی میکنه 

خدانکنه

اره خوندم گلم

متاسفم عزیزم خدا رحمتش کنه درک میکنم سخته ولی همین بلا سر مادر منم اومد الان ۱۲ ساله شوهر هم نکرده ب ...

مادرت شما ها رو داشت

من کیو دارم  

رسما توی این همه ادم هیچکیو ندارم

کاش من به جای اون بنده خدا میرفتم