ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوش بحالتون بار منفی داره البته که این خوش به سعادتش هم نداره چه زندگی ها که سر اختلافات خانوادگی بهم خورده
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
درد هرکی برای خودش خیلی بزرگه هیچ وقت هیچ کس رو ودردشو قضاوت نکن
همه ی زندگی سخته خیلی سخت
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
یه موضوع جالبی که فهمیدم اینه که اگر بگی من خیلی بدبختم کارما به صورت مثبت دریافت میکنه یعنی انگار تو میگی وای چقدر خوبه که من بدبختم و اون ادامه دارش میکنه در همه حال خداروشکر خداروشکر که من حالم خوبه پر انرژی و سلام مفیدم باشخصیتم با سوادم سقف بالا سر دارم خانواده دارم غذا دارم
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
کی گفته بزرگترین مشکل زندگیهاین همه آدم بدون بچه دارن زندگی میکننبه خدا مشکلات بزرگ رو تجربه نکردید ...
مشکل تو چیه گلم
هممون داریم
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰