2777
2789
عنوان

به دغدغه ی بعضیاتون حسودیم میشه

748 بازدید | 70 پست

کاش منم الان حالم خوب بود و دغدغه ام این بود که بیبی چکم مثبت شه یا اینکه مادر شوهر و خواهر شوهرم چی گفتن

نمیخوام بگم شما دغدغه تون مهم نیست یا سطحی نگر هستید، میخوام بگم یه دردهای بزرگی توی زندگی هست که این چیزا در مقابلش هیچی نیست. خوش به حالتون

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالتون بار منفی داره البته که این خوش به سعادتش هم نداره چه زندگی ها که سر اختلافات خانوادگی بهم خورده 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

درد هرکی برای خودش خیلی بزرگه هیچ وقت هیچ کس رو ودردشو قضاوت نکن

همه ی زندگی سخته خیلی سخت

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

اون داستان مادر شوهر و خواهر شوهر راست گفتی .ولی بی بی چک بزرگترین مشکل خیلی بزرگه

کی گفته بزرگترین مشکل زندگیه

این همه آدم بدون بچه دارن زندگی میکنن

به خدا مشکلات بزرگ رو تجربه نکردید که میگید این مشکل بزرگه

درد هرکی برای خودش خیلی بزرگه هیچ وقت هیچ کس رو ودردشو قضاوت نکنهمه ی زندگی سخته خیلی سخت

ادامه ی حرفم توی تاپیک رو بخون.....

یه موضوع جالبی که فهمیدم اینه که اگر بگی من خیلی بدبختم کارما به صورت مثبت دریافت می‌کنه یعنی انگار تو میگی وای چقدر خوبه که من بدبختم و اون ادامه دارش می‌کنه در همه حال خداروشکر خداروشکر که من حالم خوبه پر انرژی و سلام مفیدم باشخصیتم با سوادم سقف بالا سر دارم خانواده دارم غذا دارم 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
کی گفته بزرگترین مشکل زندگیهاین همه آدم بدون بچه دارن زندگی میکننبه خدا مشکلات بزرگ رو تجربه نکردید ...

مشکل تو چیه گلم

هممون داریم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

کی گفته بزرگترین مشکل زندگیهاین همه آدم بدون بچه دارن زندگی میکننبه خدا مشکلات بزرگ رو تجربه نکردید ...

اره زندگی میکنن اما چه زندگی کردنی .

میدونم مشکلات بزرگ تر و سخت تر از اینم هست

یه موضوع جالبی که فهمیدم اینه که اگر بگی من خیلی بدبختم کارما به صورت مثبت دریافت می‌کنه یعنی انگار ...

چی بگم والا

من توی اوج شکر گزاری بدترین بلاها سرم اومد

بگذریم...

ممنون که نظرت رو گفتی

اون داستان مادر شوهر و خواهر شوهر راست گفتی .ولی بی بی چک بزرگترین مشکل خیلی بزرگه

دقیقا

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.