2777
2789
عنوان

به دغدغه ی بعضیاتون حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والامن توی اوج شکر گزاری بدترین بلاها سرم اومدبگذریم...ممنون که نظرت رو گفتی

شاید از صمیم قلب قبول نداری منم اینجوری میشم اما یسری وقتا که از ته ته دل میگم و تنها امیدمه تو بدترین شرایط مالی راه باز میشه یهو همه چکا پاس میشن آدما مهربونم میشن و...جدی امتحان کن باورش کن سخته می‌دونم اما نشدنی نیس

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
امیدوارم مشکل همه حل شهالبته بعضی از مشکلات حل شدنی نیست. تا اخر عمر باهات میاد

همینه منم یکیشو دارم که خیلی بزرگه مث یه منجلابه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

کی گفته بزرگترین مشکل زندگیهاین همه آدم بدون بچه دارن زندگی میکننبه خدا مشکلات بزرگ رو تجربه نکردید ...

بدون بچه زندگی کردن سخت نیست اما اگه ی نفر بچه دار نشه مثلا ی خانم ،همش استرس اینو داره حالا که بچه دار نشدم نکنه شوهرم بره یواشکی زن بگیره یا اصلا چند وقت دیگه بگه میخام زن بگیرم چون بچه میخام یا اینکه شوهره اینا نگه زن خودش عذاب وجدان بگیره که چرا حق بچه دار شدن رو از شوهر گرفته و...حرف های مردم کنایه ها سرکوفت ها و هزاران مشکل کوچیک بزرگ

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅