2777
2789
عنوان

خاله های بی همه‌چیز

1359 بازدید | 66 پست

خاله های عوضی جشنمه زنگ زدیم دعوتشون کردیم میگن نمی‌آیم از اولم همینطوری بودن حالم ازشون بهم میخوره

جالبه یه کلمه حرف بزنم مامانم خفم میکنه که گوه میخوری به خواهرای من حرف میزنی 

بعد خاله بزرگ من ۶ ماهم بوده  نفرینم کرده که ایشالله بره زیر تریلی خودم برم جنازشو درارم نمیدونم اون موقع چیکارش کرده بودم

یه بار عید رفتم خونشون با یه نفر انقدر بد رفتار کرد و بد نگام کرد نشستم دم در خونه آخرم پاشدم برم بیرون گفت وایسا کادویی که گرفته بودن خانوادم دادان من ببرمم داد دستم گفت حالا برو کلی گریه کردم 

خدا ازشون نگذرههههههه من داروسازی میخواستم حالا مامایی دولتی بوعلی قبول شدم به مامانم گفتن کو داروسازی چیشد اینهمه خونده مامانمم دعوااااا که تو خیلی نشدی 

عوضی گفتن برای جشنم نمیان بعد اگه ببینمشون خوب سلام ندم جرم میدن حالم ازشون با میشه خدا به زمین گرم بینشون

یکی از خاله هام هروقت منو خرکذ میدید جلوی همه داد و هوار میکرد بهم دعوا میکرد باهام با وجود اینکه من ۸ یا ۹ سالم بود 

یه بار اومد خونمون مریض بودم حواب بودم وفتی رفت زنگ زد مامانم گوشیو داد به من هرچی دلش خواست بهم گفت که چرا خوابیده بودم خبرم 

یه سری انقدر در گوش مامانم وز وز کردم که از ده تا پله هولم داد پایین 

الانم دعوت کردیم میگن نمی‌آیم خب بع درک گمشید نیارید دیگه چرا انقدر پشت سرم حرف میزنید دعوا درست میکنید برام دروغگوهاااا

مامانمم اگه طرفداری نکنه نمیشه خدا فقط ازشون نگذرهههه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب این چیزایی که گفتی مامانت احتمالا مشکل داره وقتی ازشون طرفداری می‌کنه

خودمو بکشم داغم بمونه دل مامانممممم که انقدر از خواهرای خرش طرفداری میکنه الان مثلا جشنمه باید خوشحال باشم ببین چه روزگاری برام درست کردن

حتی جلوی مامانم جرئت نمیکنم یکم اخم کنم میگه چته ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خاله شدفامیل!!!بزن پاره کن بابا

که مامانم منو به خاطرشون پاره کنه

شونه میگه پیام بدم که آقا شما خاله من نیستی گم شو از زندگیم بیرون دست از سرم بردار😭😭😭😭هرکاری میکنم زنگ میزنن دعوا برام درست میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

به نظرم همچین آدمای سمی تو جشن خوشی نیان بهتره😊

همون اونجام میخوان جلوی فامیلای شوهرم آبرومو ببرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اینا بیشتر بهشون میاد عمه باشن تا خاله

نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم انقدر پشت سرم حرف میزنن پیش مامانم بدگویی میکنن دروغ میگن

خالم گفته بود فلان مراسم دخترت اومده شربت تقسیم کنه روشو کرده اونور به من نداده بعد مامانم گفت دختر کن که کنکوری بوده اصلا اون مراسم نیومده😐مامانم خودش قبول داره دروغ میگن لما باز دعوام میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

که مامانم منو به خاطرشون پاره کنهشونه میگه پیام بدم که آقا شما خاله من نیستی گم شو از زندگیم بیرون د ...

مامانت خیلی خام و نا آگاهه هنوز یادنگرفته اولویت همسر و فرزندش هستن ،،،باباتو بنداز وسط بعدم یکبار جلو مامانت وایسی میفهمه دیگه بچه نیسی ترسی نداری

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ول کن بابا روانیارو منم مامانم همینه اخرین بار بدترین فحش های عالمو نثارش کردم خواهر مادرشم ادب کردم ...

نامان منم اینه پدرمو در آورده میگم مامان اصلا اونا خاله های من نیستن ولم کن میگه تو خیلی شلیطه شدی حق نداری پشت سر بزرگترت اونم خالت بد بگی من شلیطم یا اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مامانت خیلی خام و نا آگاهه هنوز یادنگرفته اولویت همسر و فرزندش هستن ،،،باباتو بنداز وسط بعدم یکبار ج ...

مامانم هنوز باورش نشده من بزرگ شدم. میگه تو توی ناراحتی‌های ما دخالت نکن خب الان جشن من نمیان پشت سرم حرف میزنن زنگ‌میزنن دعوا نفرین ناراحتی‌های بزرگتراس؟خسته شدم بخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم انقدر پشت سرم حرف میزنن پیش مامانم بدگویی میکنن دروغ میگنخالم گفته ...

بنظرم مشکل از مامانته اگه یبار جوابشون بده اینجوری نمیکنن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
مامانم هنوز باورش نشده من بزرگ شدم. میگه تو توی ناراحتی‌های ما دخالت نکن خب الان جشن من نمیان پشت سر ...

یعنی مامانت هنوز تشخیص نداده ک خواهراش چقد عوضین😑😑😑از بابات کمک بگیر 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم