2777
2789
عنوان

دوست پسر دارا

156 بازدید | 14 پست

این صبح تا شب سرکاره شبم ک میاد میگه خستم سریع شب بخیر میکه. توجه نمیکنه ب دل پیچارم صدبارم گفتم انگار ن انگار... من کمتر ازون میخابم واسه درسا تا صب بیدارم کارای خونم میکنم یکمش تازه

چکارش کنم مرده رو

اخلاقش بد نیس..

عذا دارم روز زن چیزی میخره یان🥲

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

روز زن واسه متاهل هاست

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز زن واسه متاهل هاست

باشه قبول وقت گذاشتنش چی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

چندسالتونه

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

ببین کسی که دوست داشته باشه همجوره هواتو داره دوس پسر منم از صبح تا شب سرکاره ولی وقت میزاره واسم

هرچیم بگم چشم....

یعنی ازاین مطمئنم ک میخادم بعد تازه معذرت خاهیم میکنه میگه ببخشید اگ کمتر بهت اهمیت میدم با اینکه همش اذیتش میکنم

ببین کسی که دوست داشته باشه همجوره هواتو داره دوس پسر منم از صبح تا شب سرکاره ولی وقت میزاره واسمهرچ ...

واسه من بزور ازش معذرت خواهی میگیرم همش باید بگم اذیتم کردی حرفت زشت بود و. لولش پایینه

۱۷

کاش میچسبیدی ب درست فعلا فقط سعی کن درس بخونی مستقل شی وقت برا رابطه زیاده

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
ن بابا

کلا همینجورن .فقط باش دعوا نکن .نه به خاطر این که از دستش ندی.به خاطر این که اگه یروزی خواست بره متهمت نکنه به بداخلاقی و بهانه گیری

و وانمود کنه که اون خواست همه چی خوب باشه تو خرابش کردی

روخودت کار کن به درسات برس

شوهر واقعیشم خیری توش نیست

نه اون خودش باید بفهمه بنظرم جداشو

یکم اخه مشکل داره مث مردای عادی نیست واقعا نمیفهمه