2789

شما میخوای بری ؟ من نمیدونم کجاست ولی منم دوست دارم دیگه برم ای وی اف شد ۳ سالو ۱۱ماه الکی هر دکتری میری از اول قرص امپول ازمایش ادم خسته میشه بابا من خودم pco هستم و پریودهم نمیشم بدون دارو وزنمم زیاده خودمو باید به ۷۰ برسونم ۸۶ بودم اوردم ۸۲ حالا دارم سعی میکنم تا آخر دی ۷۰ بشم شوهرم اول قبول نمیکرد بریم کاشت بالاخره راضی شد ولی واسه بعد عید انقدر این چند وقته ناراحتی کردم گفت اگه تا دی پایین بیاری بشی ۷۰ میریم😅 البته شوهرم واریکسیل داشت عمل کرد بعد ۶ ماه دارو خوردن اوکی هستش منم که تنبلی دارم بقیه چیزا سالمه فقط همین تنبلی اموننو بریده دعا کنید همه منتظرا نتیجه بگیرن منو شما هم ‌میون اونا😚☺😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من هزینه های کلینیک مام فوق العاده سنگینه...و با توجه به تعداد مراجعان جواب دهی آی وی اف هاشون پایینه...متاسفانه پیشنهادشون به اکثریت بیمارها هم یا تخمک اهدایی هست یا رحم اجاره ای...سر جمع با هزینه ویزیت دارو و سونو، آی وی اف در این مرکز ۱۰۰ ملیون هزینه داره...

اره عزیزم حدود شصت تومن.جواب نگرفتم.ولی خیلیا جواب گرفتن اونجا

انشالله دفعه بعد جواب میگیری عزیزم جنین تو فریز دارین ؟ منم ای یو ای رفتم تو اردبیل خصوصی بود بعد دکترم نیومد بالا پاییین انتقال داشت منم از شانس رفتم‌پیش اونا😅 همش دوست داشتم ببینم چه شکلی هست هر چی سرچ میکردم نمیومد آخر رفتم همونجا بعد ۳ نفر بود اون خانومه گفت ۶۰ میلیون شده اگر تععین جنسیتم بکنی فکر کنم ۲۰ تومنی گرون تر بشه سخته پروسش ؟ اون خانومه میگفت ۶۰ تا اول زدم فقط 

شما میخوای بری ؟ من نمیدونم کجاست ولی منم دوست دارم دیگه برم ای وی اف شد ۳ سالو ۱۱ماه الکی هر دکتری ...

منم پلیکیستم شوهرمم تحرکش ضعیفه .دکتر رفتن خیلی صبوری میخاد

انشالله دفعه بعد جواب میگیری عزیزم جنین تو فریز دارین ؟ منم ای یو ای رفتم تو اردبیل خصوصی بود بعد دک ...

عزیزم منم دیگه با ای یو ای باردار شدم دیگه نرفتم جنین هم نداشتم.اره خیلی خیلی سخته مخصوصا برای کسایی که از شهرستان میرن.ما می‌رفتیم اونجا شب قبلش نخوابیده بودیم اونجا هم خیلی خیلی شلوغه یعنی کم کم باید هفت ساعت بشینی که نوبتت بشه همسرم جایی نداشت که بشینه.وااااای خیلی سخت بود

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
منم پلیکیستم شوهرمم تحرکش ضعیفه .دکتر رفتن خیلی صبوری میخاد

دقیقا آدم میگه تا وقتمو هزینمو برا اینا بذارم یه بار میرم کاشت حالا هر دکتری میخواد رو آدم تجربه کسب کنه والله😒 شما چند ساله منتظری من فکر نمیکردم مال من به ۴ سال برسه

به نظر من هزینه های کلینیک مام فوق العاده سنگینه...و با توجه به تعداد مراجعان جواب دهی آی وی اف هاشو ...

میگن مام درصد موفقیتش از بقیه بیشتره دکتری ک میرفتم سینا صارم ورویال پیشنهاد داد 

عزیزم منم دیگه با ای یو ای باردار شدم دیگه نرفتم جنین هم نداشتم.اره خیلی خیلی سخته مخصوصا برای کسایی ...

ای وای چه سخت ماهم اگه بخواییم بریم ۲ساعت راه داره هی باید بریم بیاییم خیلی سخته والله نمیدونم چطوری هستش با کاشت نشده با ای یو ای شده همه چی حکمت خدا هستش عزیزم خدا بچتو برات حفظ کنه انشالله ادم انقدر انتظار کشیده فکر نمیکنه بخواد با چیز های راحت بشه دلم میخواد خودمووبه ۷۰ برسونم برم کاشت انشالله خدا بهم اراده ولی عزیزم وقتی میگم برم کاشت عذاب وجدان میگیرم 😓