2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر ۱بار نتیجه نداد رها نکنید ادامه بدید خیلی ها بار دوم و سوم نتیجه می گیرن...یکی از فامیل های ما ب ...

هزینه هاشم هست دیگ حالا ما میخایم وام بگیریم بریم

ای وای چه سخت ماهم اگه بخواییم بریم ۲ساعت راه داره هی باید بریم بیاییم خیلی سخته والله نمیدونم چطوری ...

بله عزیزم فقط خدا باید بخواد من دوبار کاشت کردم نشد اما بعدش شوهرم آمپول گرفت و شد اونم با ای یو ای و شهر خودم فقط خدا باید بخواد همین.اما تهران خیلی برام عذاب آور بود و سخت خدا مرادتو بده انشالله طبیعی باردار شی.چرا عذاب وجدان؟؟

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
ای وای چه سخت ماهم اگه بخواییم بریم ۲ساعت راه داره هی باید بریم بیاییم خیلی سخته والله نمیدونم چطوری ...

تازه ما شیش ساعت راه بود.عزیزم اگه وزنتو کم کنی احتمال این هست که طبیعی باردار شی.من خیلی دیدم با وزن کم کردن طبیعی باردار شدن

بله عزیزم فقط خدا باید بخواد من دوبار کاشت کردم نشد اما بعدش شوهرم آمپول گرفت و شد اونم با ای یو ای ...

بله عجب حرفای خوبی زدی که لبخند به لب ادم میشینه خداروشکر انشالله در کنارهم خوش باشید 😘اخه  حس میکنم اونجوری دارم به غیر خدا دل مینبدم میگم اینطوری خدا نمیده دیگه اگه برم اونجا یعنی دارم میگم تو نمیدی منم میرم از اونجا میگیرم بعدش میگم اونم منفی میشه بخاطر همین

تازه ما شیش ساعت راه بود.عزیزم اگه وزنتو کم کنی احتمال این هست که طبیعی باردار شی.من خیلی دیدم با وز ...

آره همه بهم میگن دعا کن فقط برام ارادمم قوی باشه بتونم کم کنم نصف مشکل از همین اضافه وزنه فقط

بله عجب حرفای خوبی زدی که لبخند به لب ادم میشینه خداروشکر انشالله در کنارهم خوش باشید 😘اخه حس میکن ...

ممنون عزیزم.این چه حرفیه اینم یه روشه دیگه مثل روش طبیعی اصلا اگه خدا نخواد بده اونم نمیشه خیالت راحت باشه اصلا اینطور نیست این همه آدم که با ای وی اف باردار شدن معلومه خواست خدا بوده

آره همه بهم میگن دعا کن فقط برام ارادمم قوی باشه بتونم کم کنم نصف مشکل از همین اضافه وزنه فقط

انشالله کم میکنی فقط کم نیار ادامه بده جاری من تو یک سال نزدیک بیست کیلو کم کرد

اره عزیزم حدود شصت تومن.جواب نگرفتم.ولی خیلیا جواب گرفتن اونجا

منم رفتم به من گفتن سری قبل چون داروت ایرانی بود جواب نگرفتی من برای فریز تخمک رفتم

و داروی خارجی نوشتن که جواب نداد بالای ۷۰ میلیون پول دارو دادم بماند که وسط کار که داروی خارجی پیدا نشد دکتر گفت ایرانی بزن میگم دکتر خب سری قبل که همین بود توضیحی ندادن 

وهزینه فریز همه جا ۶۰ تومنه اینجا ۸۰