2789
میگن مام درصد موفقیتش از بقیه بیشتره دکتری ک میرفتم سینا صارم ورویال پیشنهاد داد

من مراکز دیگه رو اطلاع ندارم ولی می گن که مام درصد موفقیت اش بیشتره که به نظر من دلیلش استفاده زیاد از تخمک اهدایی هستش.

دقیقا آدم میگه تا وقتمو هزینمو برا اینا بذارم یه بار میرم کاشت حالا هر دکتری میخواد رو آدم تجربه کسب ...

۱ ونیم خب همون پولم دکتر رفتن هرماه میگیره اصلا نمیدونم مشکل منم یا شوهرم فقط میگن توکل کن به خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱ ونیم خب همون پولم دکتر رفتن هرماه میگیره اصلا نمیدونم مشکل منم یا شوهرم فقط میگن توکل کن به خدا

دقیقا حرف دلمو زدی به خدا ولی هر وقت میگم کاشت عذاب وجدان میگیرم میگم شاید اصلا خدا نده بگه چرا رفتی امیدتو اونجا بستی ولی وقتی میبینم عادت نمیشم میگم خب نباید بی حرکت بشینم که گفته از تو حرکت از من برکت

ی بار رفتنین نتیجه نداده؟من باعلیرضایی وقت گرفتم

نه ادامه ندادم هزینه هاش خیلی برام بالا بود همسرم هم اصلا همکاری نمی کرد دارو نمی خورد با مورفولوژی ۱.۵ من هم ادامه ندادم...همسرم هم حاضر نبود هیچ هزینه ای بکنه

دقیقا حرف دلمو زدی به خدا ولی هر وقت میگم کاشت عذاب وجدان میگیرم میگم شاید اصلا خدا نده بگه چرا رفتی ...

تو پیچ هاشون خیلی کسایی میزارن ک نتیجه گرفتن با مشکلات بزرگ تر خب اینم ی راهه برای بچه داشتن

نه ادامه ندادم هزینه هاش خیلی برام بالا بود همسرم هم اصلا همکاری نمی کرد دارو نمی خورد با مورفولوژی ...

شوهرم خیلی بچه میخاد ناراحت میشم وقتی نتیجه نمیده

شوهرم خیلی بچه میخاد ناراحت میشم وقتی نتیجه نمیده

اگر شوهرتون همکاری می کنه برید و ادامه بدید و ناامید نشید‌...راه سختی یه اما نتیجه اش خیلی خوشایندی...شوهر من بیشتر اعصابم رو به هم میریزه به جای اینکه کمک کنه من هم حوصله تنش ندارم