2777
2789
عنوان

کم محلی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 21 پست

خوبه آدم قبل از اینکه پاشو بذاره خونه مردم ی کم موقعیت طرف را درک کنه. بهتر بود شوهرتون تنها میرفت پیش برادرش شما هم زنگ میزدید و می گفتید حتما توی شرایط مناسب برای عیادت میرید. شما رفتی خونه طرف ی نفر غریبه تر را هم بردی زن و شوهر هم با هم مشکل داشتن بعد بنده خدا مجبور بوده با این اوضاع شام درست کنه و ... انتظار داشتی چی ببینی عزیزم؟ من بودم خیلی شیک وقتی شوهرم اصرار میکرد میگفتم من الان حال روحیم مناسب نیست بهتره ی وقت دیگه شام درست میکنم دور هم باشیم.

خوبه آدم قبل از اینکه پاشو بذاره خونه مردم ی کم موقعیت طرف را درک کنه. بهتر بود شوهرتون تنها میرفت پ ...

عزیزم ایشون قبل از ما داییشون برا عیادت بچش خونشون بود و شام برا اونا پخته بود و شامش آماده بود

و اینکه دوستمون ما باهم مسافرت رفته بودیم جاریم هم همراهمون بود یعنی میگم غریبه نبودن از قبل همو میشناختن و تعارف نداشتن

من واااقعا نمیخواستم و قصد نداشتم برا شام بمونیم برادرشوهرم بشدددت اصرار کرد و گفت شام ما اماده‌است دایی خانمم هم هست شما هم دوتا لقمه بخورید دورهم...

واقعا دلیل رفتار جاریم و نمیدونم

ما باهم راحتیم به‌حدی که وقتی برادرشوهرم خونه ما میاد مستقیم سر یخچال و گاز ما میره غذا باشه گرم میکنه میخوره و هیچ مشکلی نبوده

واقعا نمیفهمم چرا جاریم اینجوری رفتار کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشون قبل از ما داییشون برا عیادت بچش خونشون بود و شام برا اونا پخته بود و شامش آماده بودو این ...

بالاخره اگر تا این حد باهم صمیمی هستید بهتره چشم پوشی کنید. آدمها همیشه حالشون یجور نیست بعضی روزها کلا اعصاب ندارن.

بوش به قول خودتون جلوی چشمش تصادف کرده خودت رفتی دوستان بردی شام هم وایسادی اعصابشم خورد بود والا خوب هیچی بهتون نکفت من بودم در رو باز نمی‌کردم درک هم خوب چیزیه

عزیزم ایشون قبل از ما داییشون برا عیادت بچش خونشون بود و شام برا اونا پخته بود و شامش آماده بودو این ...

خوب بله برادرشوهر که نمیخواد بپزه و جمع کنه و بشوره و بذاره و مریض داری کنه معلومه اصرار میکنه

بوش به قول خودتون جلوی چشمش تصادف کرده خودت رفتی دوستان بردی شام هم وایسادی اعصابشم خورد بود والا خو ...

😂عزیزم ظاهرا مدلش اینجوری بوده

دیشب شوهرم اعصابش خورد بود گفت خواهرامم رفتن محلشون نذاشته دوست خودش هم رفته محل نذاشته 

کلا از مهمون خوشش نمیاد

خوب بله برادرشوهر که نمیخواد بپزه و جمع کنه و بشوره و بذاره و مریض داری کنه معلومه اصرار میکنه

دقیقا

ولی ایشون از عمد کم محل کرده

دیشب شوهرم میگفت به دوست خودش و خواهرامم محل نذاشته مادرشوهرمون هم رفته بود همین ماجرا تکرار شده بود