2777
2789

پسرمون ۱۳ ماهشه

تو دوران نامزدی عالی بود البته اون شهرستان بود من تهران ۴۰ شب یکبار میومد سه چهار روز میموند هر دفعه با طلا میومد کلا هوامو داشت ابراز محبت ایناشم عالی بود

البته فکر میکنم بیشتر بخاطر رابطه بود ک خرم کنه

بعد عروسیمون کم کم عوض شد

الان سه ساله عروسی کردیم دیگه ابراز محبتم نمیکنه

خیلی نسبت به حالم بیخیاله باید درحال مرگ باشم تا ببرتم دکتر

من بخاطرش از درس و کار و پدر و مادرم دور شدم

حتی اینجا دوستی ندارم اگر داشته باشم نمیزاره بگردم باهاشون درحالی ک خودش جون میده برا رفیق

نه تفریحی دارم نه سرگرمی

گاهی وقتا میگم این اخلاقش واسه خستگیه

اما یه وقتایی دو سه روز بیکاره بازم همینطوریه

برای رابطم یمدت خیلی اعتراض کردم تا بهتر شد

برای خواسته هام اعتراض کردم دعوا کردم قهر کردم یمدت خوب شد بعد دوباره همون شکلی شد

پول ماهیانه نمیده تازگیا بزور میخواد یارانمو بده

تازه همش ازم ایراد میگیره

هیچ برنامه اییم رو گوشیم ندارم

حتی به دعا نویسم روی اوردم ولی چون اعتقاد نداشتم اصلا فرقی نکرده

چیکار کنم؟

حتی تازگیا عاشق قنادی شدم نمیزاره برم کلاسش یا میگ اگرم یاد میگیری حق نداری کسب درآمد کنی

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش توجیهش چیه از رفتارش؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خودش توجیهش چیه از رفتارش؟؟

میگه خستم وقت ندارم تو درک نمیکنی

درحالی که همش درحال بگو بخند با رفیقا و مشتریاشه

تا میرم خونه بابام از سرکار میاد میره خونه دوست و آشنا واسه بازی اینا

کلا انگار من اضافیم😔

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
میگه خستم وقت ندارم تو درک نمیکنیدرحالی که همش درحال بگو بخند با رفیقا و مشتریاشهتا میرم خونه بابام ...

بخدا شوهر منم دقیقا همینهههه رفیق باز در حالی که من یدونه دوستم ندارم 

میگه خستم وقت ندارم تو درک نمیکنیدرحالی که همش درحال بگو بخند با رفیقا و مشتریاشهتا میرم خونه بابام ...

چرا میاد خونه حس فرار داره 

محیط خونه چه جوریه 

تورو مقصر نمیدونمو .فقط میخوام بدونم شاد و خوشحالی و دلگرمی .بگو بخند تو محیط خونه هست هم از طرف خودتو شوهرت.شده فیلم کمدی یا طنز بزاری پفیلا درست کنی وادارش کنی کنارت بشینه 

یا کیک بپزی یا فلافل برید فضای سبز بخوای ازش 

امتحان کردی این راهارو 

کاری کن دل بکنه از همه تورو اول ببینه 

اگه نشد اونوقت واقعا مشکل از خود خودشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چش شد ی دفعه😐

نمیدونم مامانم میگه آیدا این همون آدمه که خودشو میکشت واسه تو؟این همونه که واسه تو زار میزد؟

البته چند وقت پیش جدی دعوامون شد بهم گفت برو گفتم میرم وسایلمو جمع کردم برم نذاشت داشتم فرار میکردم اومد مثل دیوونه ها چکش زد تو سر خودش سرش خون اومد بعد چاقوشو در اورد گذاشت رو رگ گردنش 

انقدر قرمز شده بود رگش زده بود بالا گفتم حتما خودشو میکشه

میگفت احمق دوست دارم من بدون تو نمیتونم 

ولی بخدا میدونم بخاطر پسرمون میگه😔میدونه هیچکس مثل من بهش رسیدگی نمیکنه

من اونشب واقعا دیونه شده بودم کلا حالتام دست خودم نبود یدقعه گریه میکردم یدقعه قهقه میزدم

بابام میگفت بیا پاشو ماشین بگیر بیا تهران

اونشب تا یه هفته خوب بود دوباره اخلاقش مثل قبل شده

ببینم من یا توم با تو منی؟ از همون اول تا آخر حرفت کلن زندگی من بود

ای خدا😭😭کاش فقط من اینطوری بودم

فکر کن بخاطر عشق از همه چیز بگذری

و اینم عشقی ک من تصورش میکردم

من پر شدم از حسرت رابطه نزدیکانم

من همیشه یاد دوران عقدم میفتم هی میگم حیف شد گذشت کاش دوران عقدمون بیشترطول میکشید از بس شوهرم منو د ...

وای دقیقا منم

یبار تو حرفاش سوتی داد گفت من اشک مامانمو بخاطر تو در اوردم پس به عشقم شک نکن

بعد پاپیچش شدم فهمیدم مامانش از من بد گفته اونم بهش توپیده

وای دقیقا منمیبار تو حرفاش سوتی داد گفت من اشک مامانمو بخاطر تو در اوردم پس به عشقم شک نکنبعد پاپیچش ...

ای خداااااااااا 

چقد خوب بوده اون موقع ها 

چی شد همه چی عوض شد؟ میگم بنظرت مشکل خودمونم هستیم؟ 😄😄

چرا میاد خونه حس فرار داره محیط خونه چه جوریه تورو مقصر نمیدونمو .فقط میخوام بدونم شاد و خوشحالی و د ...

میاد خونه اصلا به من گوش نمیده کلا با بچه بازی میکنه یا هوش و حواسش پیش تی وی 

شام میخوره دراز ک میکشه خوابش میبره

من همیشه کیک درست میکنم براش حتی تا صبح بیدار میمونم کیک درست میکنم ک صبحا ببره بخوره

از خواب بیدار میشم بهش زنگ میزنم

باهم دیگه خنده و شوخی داریمااا اما انگار دوتا بچه لجبازیم که همو حرص میدیم

کلا بی حسه بی حوصله اس

پارکم میریم دوتایی یا پیاده روی اما کلا چشمش به دیگرانه یا حواسش به پسرمه

کلا انگار من یه دوست عادیم براش

تو رابطه اینا خوبه اونجا بیشتر محبت داره