2777
2789
عنوان

یه مادر شوهر دارم، شاه نداره😄😄😄

1910 بازدید | 120 پست

هر ادمی خوبی داره، بدی هم داره، لطفا فقط از خوبی های مادر شوهراتون بگید، 

اول خودم

بعد زایمان اومدم خونه مادر شوهرم، همه کارها رو تا روز دهم انجام میدادن و من فقط خوابیدم، اروز دهم تا الان که روز سی و خورده ای هست کنگر خوردم لنگر انداختم، بهم نگفتن بالا چشت ابرو😄😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرشوهرام خیلی فتنه هستن و مادرشوهرم شدیدا جوگیره بعضی وقت ها جو خوب میگیرتش و کلی حالم میده  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

خوش به حالت

خدا حفظش کنه انشالله

مادرشوهر من خوبی نداره و خوبی کسی رو نمیخواد جز بچه‌های خودش یعنی فقط دختر و پسر 

عروس و داماد نه!

ببخشید که خوبی نداشتم بگم

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

طفلک مادرشوهرت 😐😐😁 پاشو برو خونت قبل از اینکه بیرونت نکردن

مادرشوهر منم فوق العاده دست و دلبازه 

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی

غذام سوخته بود مادر شوهرم زنگ زد گفت ناهار چیکار میخای بکنی شوهرت دعوات نکنه. (اخه شوهرم بد خلقه) میخای ناهار بفرستم برات، عصری خبر بدهچی شد نگرانتم😄😄😄

حالا یه دعوا. میشداااا، ولی مادر شوهرم دوسم داره، دوس نداره دعوام کنن

مادرشوهرم خوبه((: دوسشدارم .. 

باهاش میرم خرید ... منو مث دخترش میدونه .. 

همیشه کمکم میکنه بااینکه یوقتایی توزندگیم دخالت ولی حرفاش خوبه .. 

دوسشدارم

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

مادر همسر من بی منت یک روز درمیون از بچه من نگهداری میکنه هر چیزی بخواد بهش بده بخوره یا بهش یاد بده چندبار با ماها چک میکنه و سوال میکنه و برای بچه هاش مادر بسیار خوبی هست. دستپختش عالیه 

عاقله و میشه به عنوان یک بزرگتر روش حساب کرد 

مثل همه مردم از جمله خودم معایبی هم داره ولی محاسنش بیشتره

حال متکلم از کلامش پیداست
یه چیزی بگم دلتون بسوزه

مادرشوهرمنم همینجور بود البته گاهی نیش داره زبونش اما خدا خیرش بده برا زابمانم سنگ تموم گذاشت تا ده روز خودش تو سینی غذامیذاشت جلوم...حتی روز اول کمکم کرد حمامم کنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !