2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگه شال نداشته باشی و لباست کوتاه باشه هم کار دارن بهت؟مرکز خریدش چه طوریه؟

اونو نمیدونم چند باری مهمان کسی بودیم توی اون شهر و چند نفری میشناختم خیلی خشک مذهب بودن توی شهرش خیلی سالهدنرفتم شاید فرهنگشونعوض شده

شهر های مثل گرمسار معمولا مردمش دلچسب نیستن از طرفی شهرش کوچیکه و خلوت تقریباً فرقی با شهر ارواح ندا ...

وایی 😔😔 

من اونجا قبول شدم 

مجبورم ۶ سال اونجا باشم 

خودم شمالم 

همه میگن امکانات هم نداره  

یعنی هیچ امکانات خوبی نداره؟

وایی 😔😔 من اونجا قبول شدم مجبورم ۶ سال اونجا باشم خودم شمالم همه میگن امکانات هم نداره یعنی هیچ ا ...

من نزدیک سه ماه مهدی شهر بودم نزدیک گرمسار نگم برات که چقدر بی امکاناته 🗿🚬

من و شوهرم اینجایی نیستیم یک ساله اینجا اومدیم و یکی دو سال دیگه هم قراره بمونیم مردمشو اصلا نمیشناسم چون رفت و آمد ندارم با هیچ کس، ولی همه چی بشدت گرون ما اینجا میوه هم نمیخریم هفته ای یک بار میریم ورامین خرید میکنیم، نمیدونم چطور زندگی میکنن با این گرونی 

من خود گرمسار نرفتم آرادان در حد چند ساعت بودم که فکر کنم توابعش هست به شدت شهر گرمی بود شما که شمالی هستی حتما اذیت میشی. همه سعیت رو بکن انتقالی بگیری.یکی دو ترم برو باز برو شهر خودت مهمان شو چند ترم اینطوری احتمالا بتونی انتقالی بگیری حتی شده شبانه بشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚