2777
2789
عنوان

این مانتو برا دانشگاه خوبه با عکس

360 بازدید | 14 پست

البته یکم بلند ترش با این کفشا خوبن ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

کوتاهه شاید حراست گیر بده

البته من خودم تازه امسال میرم نمیدونم چقدر حراست گیره ولی خب محض احتیاط حواست باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمی‌ کوتاه و شلوغ

برا دانشگاهه این جدیدا که اصلا خوشگل نیستن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

چی قراره بخونی حالا تو دانشگاه ای دوست ؟!

ایشالله پرستاری

بد نیس

مانتویی که خریدم از این بلند تره ولی رو تنم قشنگه خودم اول گفتم نگا قدیمیه ولی بعدش که پوشیدم  از همه بیشتر بهم میومد 

برا دانشگاهه این جدیدا که اصلا خوشگل نیستن

تو دانشگاه بیشتر لباس های ساده می پوشن مانتوهای گشاد یا کت این لباسی که گذاستی برش زیاد داره تقریبا این شکلی

https://t.me/lmn0p0_0 

تو دانشگاه بیشتر لباس های ساده می پوشن مانتوهای گشاد یا کت این لباسی که گذاستی برش زیاد داره تقریبا ...

مانتو از اینا دارم  مرسی گفتی عزیزم