2777
2789
عنوان

رشته های

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست
چخوب ک آدم باسوادی مثل شما هست.اکثریت میگن اه علوم پایه اه ژنتیک چرته شیمی مزخرفه‌.... دنیا داره با ...

توی خیلی از کشورا به علوم پایه اهمیت زیادی داده میشه واقعا هم مهمه همه پیشرفت علم به خاطر تحقیقات اینجور رشته هاست

منم ژنتیک رشته خوبیه مگ+؟

خیلییی رشته خوبیه اسمش بد در رفته😑

من کلی درباره ش تحقیق کردم. تا دکتری بخوای بخونی میشه ۹ سال. بعد ارشد (فک میکنم بعد ارشد بود دقیق یادم نیست) یه آزمون میدی که اگه قبول شی میتونی وارد رشته ژنتیک انسانی بشی که دیگه عملا وارد رشته پزشکی میشی و مهر نظام پزشکی میگیری اگه اون آزمون رو قبول شی. بعدشم میتونی تو آزمایشگاهای ژنتیک کار کنی یا اگه پولدار باشی خودت آزمایشگاه بزنی. من خودم چون هدفم اپلای برای انگلیس یا آلمانه این رشته رو انتخاب کردم چون مهاجرتشم عالیه کسایی که دکترای ژنتیک دارنو رو هوا میزنن کشورای دیگه

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلییی رشته خوبیه اسمش بد در رفته😑من کلی درباره ش تحقیق کردم. تا دکتری بخوای بخونی میشه ۹ سال. بعد ...

شنیدم میتونن از کارشناسی ی ارشد بری رشته پزشکی اگ آزمون قبول شی

مرسی توصیح دادی

همه مسخره ام میکنن 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

شنیدم میتونن از کارشناسی ی ارشد بری رشته پزشکی اگ آزمون قبول شیمرسی توصیح دادیهمه مسخره ام میکنن

آره همش به اون آزمونه بستگی داره اونو قبول شی وارد پزشکی میشی

قربونت موفق باشی ✨

آره همش به اون آزمونه بستگی داره اونو قبول شی وارد پزشکی میشیقربونت موفق باشی ✨

اسم داره ازمونه+؟ 

محدودیت سنی نداره؟ 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

اسم داره ازمونه+؟ محدودیت سنی نداره؟

اسمشو نمیدونم ولی تا جایی که میدونم به وزارت بهداشت مربوطه و تو ارشده تا جایی که تو گوگل خوندم و از بقیه پرسیدم. محدودیت سنی ام بعید بدونم داشته باشه اکثر آزمونا محدودیت سنی ندارن

اسمشو نمیدونم ولی تا جایی که میدونم به وزارت بهداشت مربوطه و تو ارشده تا جایی که تو گوگل خوندم و از ...

مرسی عزیز