2777
2789
عنوان

رشته های

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست
من که روم نمیشه بگم هوشبری قبول شدم همه فقط پزشکا و دندونا رو حساب میکنن

اتفاقا روت بشه

چشه رشته به این خوبی؟

من از بازار کارو اینا خبر ندارم ولی میدونم قبولیش راحت نیست پس از خودت ایراد نگیر خواهر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که روم نمیشه بگم هوشبری قبول شدم همه فقط پزشکا و دندونا رو حساب میکنن

منم ژنتیک قبول شدم یکی از دوستای مامانم گفت خب تو که رتبه ت نسبتا خوب شده بمون پشت کنکور سال بعد باز کنکور بده صد در صد پزشکی میاری😑 یه درصد درباره ژنتیک اطلاعات داشت همچین حرفی نمیزد

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

😂😂 نظرمه

نظر منم هست اگه میخای آرامش داشته باشی. این همه خوندیم آخر یچی اوردیم خجالت میکشیم بگیم بعدم فک میکردیم دانشگا برامون دعوت نامه میفرسته الان با اینکه قبول شدم نگرانم ک جا نمونم از ثبت نام و هزار تا دنگ و فنگ و سایت و کاغذ بازی. دیگه حالم داره بهم میخوره. تازه سر انتخاب واحد هم کلی بدبختی قراره بکشیم 😢

حسابداری

کامپیوتر

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دقیقا، همه تجربی رو به پزشکی میشناسن هر رشته ای ام غیر از پزشکی یا دندون یا دارو قبول شی میگن طرف تن ...

بله دقیقن

خودمم تجربه کردم

چون نرفتم پزشکی و پیرا و دنبال علاقم بودم

فک میکنن خنگ بودم و نخوندم ک  نیاوردم .ولی مهم نیس‌‌

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

منم ژنتیک قبول شدم یکی از دوستای مامانم گفت خب تو که رتبه ت نسبتا خوب شده بمون پشت کنکور سال بعد باز ...

منم ژنتیک 

رشته خوبیه مگ+؟ 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

مثلا بهداشت محیط شیمی زیست شناسی کلا علوم پایه ها واقعا بد نیستن شانس مهاجرت بالا هم دارن

چخوب ک آدم باسوادی مثل شما هست.

اکثریت میگن اه علوم پایه اه ژنتیک چرته شیمی مزخرفه

‌.... دنیا داره با این رشتها میره جلو

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

گفتن کلاسا از ۲۹ مهر شرو میشه من حتی پیش ثبت نامم نکردم دارم دق میکنم😭 کی خوابگاهو کی سلف و جور کنم ...

برا من از ۲۸ مهر. بعد پیش ثبت نام قرار بود امروز باز بشه ولی نشد! بقول شما خوابگاه و سلفم بماند