من که روم نمیشه بگم هوشبری قبول شدم همه فقط پزشکا و دندونا رو حساب میکنن
اتفاقا روت بشه
چشه رشته به این خوبی؟
من از بازار کارو اینا خبر ندارم ولی میدونم قبولیش راحت نیست پس از خودت ایراد نگیر خواهر
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که روم نمیشه بگم هوشبری قبول شدم همه فقط پزشکا و دندونا رو حساب میکنن
منم ژنتیک قبول شدم یکی از دوستای مامانم گفت خب تو که رتبه ت نسبتا خوب شده بمون پشت کنکور سال بعد باز کنکور بده صد در صد پزشکی میاری😑 یه درصد درباره ژنتیک اطلاعات داشت همچین حرفی نمیزد
نظر منم هست اگه میخای آرامش داشته باشی. این همه خوندیم آخر یچی اوردیم خجالت میکشیم بگیم بعدم فک میکردیم دانشگا برامون دعوت نامه میفرسته الان با اینکه قبول شدم نگرانم ک جا نمونم از ثبت نام و هزار تا دنگ و فنگ و سایت و کاغذ بازی. دیگه حالم داره بهم میخوره. تازه سر انتخاب واحد هم کلی بدبختی قراره بکشیم 😢
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿