2777
2789
عنوان

رشته های

358 بازدید | 36 پست

کدوم رشته برم اصلا نمی‌دونم 

اصلا نمیتونم محیط بیمارستان تحمل کنم نمیتونم تجربی برم به هنرم علاقه ندارم هنرستاتم نمیرم انسانی هم فلسفه عربی نمیتونم تحمل کنم 😂😫🤦🏻‍♀️ 

چه کنممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجربی که فقط محیط بیمارستان نیست کلی رشته داره که به بیمارستان ربطی ندارن اصلا

متاسفانه جامعه الان تجربی رو ب علوم پزشکی میشناسه 

و همه خانواده هام ی پزشک حتمن میخان!

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

ترک تحصیل کن😂😂😂

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

متاسفانه جامعه الان تجربی رو ب علوم پزشکی میشناسه و همه خانواده هام ی پزشک حتمن میخان!

دقیقا، همه تجربی رو به پزشکی میشناسن هر رشته ای ام غیر از پزشکی یا دندون یا دارو قبول شی میگن طرف تنبله برا کنکورش خوب نخونده

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess