2777
2789
عنوان

65 کیلو اضافه وزن 😔رژیم فستینگ

706 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان من میخوام رژیم فستینگ بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید که بهترین رژیمی که گرفتین چی بوده؟ آخه من اصلا اصلااا غذام زیاد نیست و 2 ماه هم هست که یه سر پریودم(دکتر رفتم مشکل خاصی نبود دارو مصرف میکنم ولی هنوز خوب نشدم) خیلیی ضعیف شدم ولی خوب میخوام رژیم فستینگ رو شروع کنم 19 سالمه حدودا 118 کیلو ام قدمم 162... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تغذیه حتما برو عزیزم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

باتوجه به وزنتون دچار غلبه شدید سردی وبلغم شدین

بلغم باعث چاقی به خصوص شکم وپهلو راه افتادن اب دهان درزمان خواب دردمفاصل مشکلات گوارشی و...میشه

اگر دچارغلبه بلغم باشین حتی آب هم بخورین چاق میشین

من قبلا ۱۰۰ بودم ۱ ماه فست گرفتم شدم ۹۵ بعد ۱۳ روز کتو گرفتم ۷ کیلو کم کردم شدم ۸۸

بنظرم بهترین راه برای شما همینه اول فست بگیرین که به کم خوردن عادت. کنین بعد کتو بگیر

اگه کتو بگیزی تت ۷ ۸ ماه متناسب میشی 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

نه نگیر وزنت زیاده ، رژیم سختیم هست زودی ولش میکنی دوبرابرش بهت برمیگرده.

کالری شماری اونم تا حدودی خوبه نه که وسواس بگیری.

شیرینی و نوشابه رو جدی حذف میکنی

چیپیس و پفک اینا کلا حذف

برنج و ماکارونی و سیب زمینی و انواع میوه ها رو تو شب هرگز نباید بخوری . و مقدارشم اندازه باشه.

هرشب یا یه شب در میان ۱ تا دوساعت پیاده روی کن(ببین دارم میگم شبااا) ورزش هم فعلا نیاز نیست سنگین کارکنی وقتی به ۹۰ یا ۹۵ رسیدی برو ایروبیک..

2790
2778
2791
2779
2792