2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم آخه

176 بازدید | 17 پست

یه خاهر داره تازه عروسی کرده خجالت میکشه از شوهرش پول بگیره ظاهرا. ولی حس میکنم شوهرش بهش نمیده 

میدونم بخاطر این مسئله نمیتونه بره خرید وکم کم نزدیک زایمانشه

بهم گفته یکم لباس و اینا لازم دارم برای زایمانم و بعدش برام از باسلام سفارش بده اونجا ارزونتر درمیاد( خودش شهرستانه پیک اونجا نمیره) 

دیگ بحث پولشم نکردم 

بخدا بحث پولش نیستاااا ولی شوهرم تا اخر پاییز چک داره خیلی تو فشاریم 

هنوز لباس زمستونی بچه هامم نخریدم همش امروز و فردا میکنه 

الان نمیدونم چجوری بخاهرم بگم ک پولشو بابد الان بدن چون من ندارم ک بخاد بعدا بده

پارسال اونیکی خاهرمم پولشو قبل اینکه سفارش بدم بهم داد بعد سفارش دادم براش

چیکار کنم دلم نمیاد بهش بگم نه و فلان

ولی بخدا خومونم تو فشاریم این دو ماه حساب کتابا ب هم خورد

ولی از یه طرفم میگم چرا شوهرشو پروو میکنه 

شما پیشنهادی دارید ک با سیاست بگم بهم ک بهش برنخوره؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگووووو😂حالا پول خودشو بده فعلا😂🌱

😂😂

اگه نمیتونی مستقیم بهش بگی بگو رفتم نگاه کردم اه اه چه لباسای زشتی اوردن همه جنسا افتضاح

کار دیگه ای نمیشه کرد

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

به شوهر خواهرت زنگ بزن بگو رسیدگی کنه😒😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اصلا چرا واسه خودت دردسر درست کردی ، ادرس و کدپستی خونتو‌ بفرست براشون بگو هروقت خواستید خرید کنید ادرس منو بزنید اومد من تحویل میگیرم، پست اونجا نمیره سفارش که میتونن بدن 

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
اصلا چرا واسه خودت دردسر درست کردی ، ادرس و کدپستی خونتو‌ بفرست براشون بگو هروقت خواستید خرید کنید ا ...

نمیدونم چجوری بگم ک باید قبلش پولشو بده 

مشکل گفتنشه فقژ