2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم

283 بازدید | 18 پست

از همه چیز خسته شدم هیچ کاری از دستم بر نمیاد 20 جلسه پیش روانشناس رفتم 7 ماه دارو مصرف کردم هیچی به هیچی البته اون موقع داغ بودم میگفتم مشکلی ندارم نمیخوام برم به زور میرفتم داروهام رو سر خود قطع کردم الان که چند سال گذشته عین هر پشیمونم ولی دیگه نمیتونم برم سابقه چهار بار خودکشی داشتم یه بار اینه تاپیک زدم کمک بخوام مسخره کردن که کسی که بخواد خودکشی کنه که اینجا نمیاد و اینا انقدر با این و اون حرف زدم و درد و دل مردم هیچکدوم ذره ای فایده نداشت خسته شدم از خودم بیشتر از همه خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میتونم بگم اینجا که جهنمه برامون اون دنیا رو جهنم نکن عزیزم ک اون ابدیه دیگه راه فراری نداره😔💔

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡

خواهرم زندگی سخته... مشکلات زیاده.... خیلی وقتا پیش میاد ک آدم ب تنگ میاد و راه فراری نداره

تلخی های گلوگیر میاد و دامان زندگی رو میگیره

اما امید ب خداست ک توان میده.... به خدا بسپار زندگیتو

امروز سالگرد شهادت حضرت زینب.... ب حضرت زینب متوسل شو.... همین الان..... مطمئن باش ب آرامش میرسی....بهت قول میدم

حرفهات رو با حضرت زینب درمیان بذار

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....

این دنیا خیلی خیلی بی رحم خود کشی راهش نیست خودکشی تازه اول بد بختیه گناه نابخشودنی آخرت داغون...

حرفام هم از دلداری دادن نیست واقعا کسی خوشبخت نیست به جان خودم مشکلات من و به سنگ بگی اب میشه اگه بفهمه.... خب چکار کنم چه کار میشه کرد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

مشکلت چیه عزیزم؟منم چهارده ساله درگیر بیماری روحی ام

دارم نابود میشم و کم اوردم ولی خودکشی راهش نیست عزیزم،به هردری بزن تا راه آرامش خودتو پیدا کنی

خودمونو بکشیم بریم اونورم اذیت بشیم؟کم اینور اذیت شدیم؟😔

مشکلت چیه عزیزم؟منم چهارده ساله درگیر بیماری روحی ام دارم نابود میشم و کم اوردم ولی خودکشی راهش نیس ...

نمیدونم توی این ۲۰ جلسه بهم هیچی از مشکلاتم نگفت چون منم باهاش زیاد حرف نمیزدم ولی توی چند جلسه آخر که حرف میزدم بهم نامه بستری داد گفت باید بستری بشم

گلمنباید سرخود داروهات قطع میکردی چون بدتری میشی

بعد اینک خودتت باید مشاوره خودتت باشی بشین نگاه کن کی الان خوشع کی. لش بی غصع هست اونی همک ظاهرش خب هست تو دلش هزار تا بدبختی و یراقون داره

کیو دیدی خودکشی کرده اون دنیا رو داشته اینک خودکشی نکردی خدا ی فرصت دیگ بهت داده ک ب خودتت بیای زندگی کنی بخدا هیشکی زندگیش گل و بلبل نیست هیشکی هم مثل خودتت نمیتونه بهت کمک کنه آول و آخر خودت برای خودتت میمونی اولش آدمای اطرافتشون دلشون بحالت میسوزه بعدان دیگ ازت خست میشند خار میشی سعی کن خب بشی تا ثابت کنی بابا تو میتونی زندکی کنی تکنیک واسه زندگیت درست کن باشگاه برو کتاب بخون از صفر شروع کن اگ نمیتونی بیرون بیرون تو خونه شروع کن کار در منزل بیار تو خونه ورزش کن پیاده روی برو و خیلی کارای دیگ ببخشید پرحرفی کردم فقط اینو بدون ب خودتت صدمه بزنی بدتر میشی ک بهتر نمیشی😘😘♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️