2777
2789
عنوان

پسرم تب داره لطفا کمک

172 بازدید | 26 پست

پسرم 15 ماهشه و بد دندونه و تب میکنه.

الان ازساعت 7 شب تب داره.

بهش یه بار استا دادم. ساعت 11 هم شیاف استا گذاشتم براش.

حالا تب سنج 38.7 نشون میده.

در صورتی که دست و صورتش و پاهاش خنک تر از منه.

بنظرتون هنوز تب داره؟

خودمم از تب سنج استفاده کردم 36.8 بودم.

😍😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قالب کوچولو یخ بردار بکش سر انگشتاش تبش سریع میاد پایین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اگه تب بالا باشه دست و پا یخ میشه ولی شکم و سینه داغ میشه 

شما تب سنج بزار اگه پایین نیامده بود پاشویه کن سریع جواب میگیری گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عزيزم پارچه نمدار با آب ولرم رو شكم و گردنشو بزار

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
یه قالب کوچولو یخ بردار بکش سر انگشتاش تبش سریع میاد پایین

شنیدم خطرناکه اینکار و حتما پاشویه با اب ولرم باشه تو تب های بالا

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ی خواهرمن دوهفته پیش تبش شده بود40یعنی دکترشاخ درآورده بودبخاطرتبش فقط وفقط گفت زیرشکمش زیرنافش دستمال خیس کن بزارفوراپایین مییاد

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
شنیدم خطرناکه اینکار و حتما پاشویه با اب ولرم باشه تو تب های بالا

اینو تو طب سوجوک خوندم و برا بچه داداشم انجام دادم موثر بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست