2777
2789

۹سالشه بوده خانوادشو ازدست میده هیچکس قبول نمیکنه زن عمو یه اتاق بهش میده خرج مدرسه وپول تو جیبی هم بهش میدادن ولی هیچوقت محبت مادرانه نه میگه غذا ولباس اینا تامین بودم مریض بودم دکتر می‌برد مسافرت باخودش می‌برد ولی بوس بغل و محبت مال بجه های خودش بود عروسشم کرده میگه هفته یه بارم دعوتم میکنه میرم خونشون حالا زن عمو کمرش عمل کرد دختر عموش به دوست من زنگ زده گفته من بچه کوچیک دارم تو هم باید بیایی کمک نه اینکه فقط زنگ میزنی حال مادرمو میپرسی مادر من واست مادری کرده نظرشما دوست من باید بره کمک چون بچه ۴ساله دار خودشم ؟ولی دوستم میگه مادری نکرده واسم جلو من بچه هاشو بوس میداد برگشتنی از مدرسه ولی فقط حال منو می‌پرسید با یه بوس از رو اجبار نه محبت

میشه باورکن خیلی زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه موضوع تاپیک رو جا به جا نوشتی (زن عمو به گردن بچه حق داره)

دوم: بله همین که بچه رو رها نکرده به امان خدا ، کنار بچه های خودش نگه داشته ، غذا داده ، پرستاری کرده ، دکتر برده لباس و... داده مادری حساب میشه و وظیفه داره حتی اگه خودش نتونسته بره ازش پرستاری کنه یه پرستار معتمد بفرسته برای کمک.و تا حد امکان کمک کنه به زن عموش

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بله حق به گردنش داره میتونست قبولش نکنه و عمرش رو تباه کنه اون خانم واقعا بهش لطف کرده توی محیط امن ...

و حتی شوهرش هم داده 

من یه دختر عمو داشتم مامان باباش طلاق گرفتن 

حتی مادرشم قبولش نکرد با اینکه سنش کم بود و ازدواج کرد

اینم کنار مادربذرگش یه زندگی پر از حسرت داشت

آخرشم کم آورد

بله که حق داره. اینکه زندگی برای این بچه عادلانه نبوده و تو شرایطی بوده که خودش هیچ تقصیری نداشته درست، ولی بالاخره اتفاق افتاده و فکر کن زن عمو ایشون رو قبول نمیکرد، چه اتفاقی ممکن بود براش بیفته. پس قطعا زن عمو بهش مثل یه خانواده لطف کرده و لطف مادری هم اجباری نیست واقعا. نمیتونسته خوب به اندازه بچه هاش دوستش داشته باشه