۹سالشه بوده خانوادشو ازدست میده هیچکس قبول نمیکنه زن عمو یه اتاق بهش میده خرج مدرسه وپول تو جیبی هم بهش میدادن ولی هیچوقت محبت مادرانه نه میگه غذا ولباس اینا تامین بودم مریض بودم دکتر میبرد مسافرت باخودش میبرد ولی بوس بغل و محبت مال بجه های خودش بود عروسشم کرده میگه هفته یه بارم دعوتم میکنه میرم خونشون حالا زن عمو کمرش عمل کرد دختر عموش به دوست من زنگ زده گفته من بچه کوچیک دارم تو هم باید بیایی کمک نه اینکه فقط زنگ میزنی حال مادرمو میپرسی مادر من واست مادری کرده نظرشما دوست من باید بره کمک چون بچه ۴ساله دار خودشم ؟ولی دوستم میگه مادری نکرده واسم جلو من بچه هاشو بوس میداد برگشتنی از مدرسه ولی فقط حال منو میپرسید با یه بوس از رو اجبار نه محبت
اول اینکه موضوع تاپیک رو جا به جا نوشتی (زن عمو به گردن بچه حق داره)
دوم: بله همین که بچه رو رها نکرده به امان خدا ، کنار بچه های خودش نگه داشته ، غذا داده ، پرستاری کرده ، دکتر برده لباس و... داده مادری حساب میشه و وظیفه داره حتی اگه خودش نتونسته بره ازش پرستاری کنه یه پرستار معتمد بفرسته برای کمک.و تا حد امکان کمک کنه به زن عموش
❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
بله که حق داره. اینکه زندگی برای این بچه عادلانه نبوده و تو شرایطی بوده که خودش هیچ تقصیری نداشته درست، ولی بالاخره اتفاق افتاده و فکر کن زن عمو ایشون رو قبول نمیکرد، چه اتفاقی ممکن بود براش بیفته. پس قطعا زن عمو بهش مثل یه خانواده لطف کرده و لطف مادری هم اجباری نیست واقعا. نمیتونسته خوب به اندازه بچه هاش دوستش داشته باشه