2777
2789
عنوان

سیب گونه زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8883 بازدید | 36 پست
اومدیم بفهمیم 😁

😂😂😂😂عزیزم طبق تاپیکای قبلم زدم نوشتم هرجور مینوشتم نی نی سایت نمیزاشت منتشر بشه مجبور شدم اینو بنویسم سیب گونه با فیلر منظورمه

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما صورتت لاغره دکتر گفته سیب گونه یا اینکه افتادگی لپ داری ب هرحال سیب گونه باعث جوانسازی میشه سنتو کمتر نشون میده اما بعضیا ک‌صورت تپلی دارن من دوست ندارم قشنگ نمیشن مگه ی کوچولو فیبر بزنن

سیب گونه ؟لابد پس فردا هندوانه گونه وپسینش خیارچنبر گونه نه جدی اسی سیب گونه چجوری وکجای گونست ...

😂😂😂😂عزیزم طبق تاپیکای قبلم زدم نوشتم هرجور مینوشتم نی نی سایت نمیزاشت منتشر بشه مجبور شدم اینو بنویسم سیب گونه با فیلر منظورمه

. دونوع تزریق گونه داریم کات و سیب 

سیب اون قسمت گردالیه که میخنده گرد و قلمبه میزنه بیرون 

کات گونه هم یه خط عمیق میفته زیر گونت انگار کانتور کردی بسته به حالت صورتت دکتر یکیشو بهت توصیه میکنه

کات گونه

نه اون فرق داره اون گونه ت نمیزنه بیرون اون انگار کانتور کردی زیر گونت چال میوفته دوتا متده بستگی به حالت چهره ت پزشک یکیشو توصیه میکنه برا کات گونه باید حتما زاویه فک هم بزنی اما سیب گونه لازم نیست به زاویه

حتما صورتت لاغره دکتر گفته سیب گونه یا اینکه افتادگی لپ داری ب هرحال سیب گونه باعث جوانسازی میشه سنت ...

اره عزیزم صورتم لاغره و خسته نشون میده 

شما کات گونه و زاویه بزنی خیلی شیک میشی

نه فدات با لپ فرق داره لپ خیلی پهن و بزرگه این اندازه یه زردالو

عزیز دلی.

ممنونم از توضیحت.

الان فهمیدم چیه تازه ، اره من دوستش دارم ، خوشگله و زیبا 😍.

انجامش بده هلو بشی و دلبر🥰😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره عزیزم صورتم لاغره و خسته نشون میده شما کات گونه و زاویه بزنی خیلی شیک میشی

من صورتم تپل بود ی کوچولو بعد بین سیب گونه و پایینش فاصله نداشت همه ی دست بود بوکال کردم با ساکشن غبغب خیلی عالی شد شماهم حتما برو برا سیب گونه چون میگی صورتت لاغره خیلی خوب میشه فقط جای خیلی خوب برو بالا و پایین نشه ی وقت

🥲نه سیب گونه میخاستم دکتر بجاش کنار صورتمو زد صورتم زشت شده

اها کات گونه برات زده منم دکتر قبلی کات گونه برام زد خیلی زشت شدم انگار صورتم ذوذنقه شده بود