2777
2789
عنوان

سیب گونه زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8882 بازدید | 36 پست
اها کات گونه برات زده منم دکتر قبلی کات گونه برام زد خیلی زشت شدم انگار صورتم ذوذنقه شده بود

🫠🫠برمن چربیه بدبختی

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
عزیز دلی.ممنونم از توضیحت.الان فهمیدم چیه تازه ، اره من دوستش دارم ، خوشگله و زیبا 😍.انجامش بده هلو ...

مرسی قشنگم ♥️

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صورتم تپل بود ی کوچولو بعد بین سیب گونه و پایینش فاصله نداشت همه ی دست بود بوکال کردم با ساکشن غب ...

باشه عزیزم ممنوونم ازت مبارکت باشه ♥️😘چه کارخوبی کردی زیبایی تنها چیزیه که هیچکس نمیتون ازت بگیرتش  و روز به روز بهت بیشتر اعتماد بنفس میده خیلی خوبه که همه خانوما به فکر زیباییشون باشن 

🫠🫠برمن چربیه بدبختی

ای بابا چربی که خیلی موندگاری داره 

اشکال نداره برو سیبم برات بزنه میشه الانم بزنی حتی میشه همزمان جفت کات و سیب رو باهم زد 

باشه عزیزم ممنوونم ازت مبارکت باشه ♥️😘چه کارخوبی کردی زیبایی تنها چیزیه که هیچکس نمیتون ازت بگیرتش ...

مرسی عزیزم دقیقا همه خانوما باید در حد توانشون ب خودشون برسن چون خودمونو ول کنیم خیلی زود پیر میشیم متاسفانه پوست افت میکنه منکه خیلی راضیم تازه شوهر من اصلا نمیذاره کاری بکنم از این شوهرا نیست بگه برو کار زیبایی بکن اما ب بدبختی راضیش میکنم میرم انجام میدم چون عاشق کارای زیباییم 😂شماهم انجام بده اصلا دو دل نباش عالی میشی 😘

مرسی عزیزم دقیقا همه خانوما باید در حد توانشون ب خودشون برسن چون خودمونو ول کنیم خیلی زود پیر میشیم ...

مرسی قشنگم بله حتما 😘دقیقا منم درحد توانم هرماه یه مقدار پول کنار میزارم برا اینکارام ژل و بوتاکسم به جز دفعات اول 6ماه یکبار کافیه بری نمدید هرماه یه مبلغی بزاری کنار درست میشه 😘♥️