2777
2789

حس میکنم هرکدومتون راهکارایی دارید که میتونه یه ادمو از بدبختی نجات بده❤

میخام ازتون الگو بگیرم و تو زندگیم استفاده کنم😍

مرسییی😍😙

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اول از همه اعتماد به نفس تا نداشته باشیش نمیتونی هیچ کاریو شروع کنی

مرسی😍درسته

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من از تجربه خودم چی فهمیدم؟

موفقیت با مقایسه در تضاده هرگز خودت رو با دیگران تو راه هدفت مقایسه نکن یه جمله قشنگی خوندم که میگفت فصل اول زندگی خودت رو با فصل ده زندگی یکی دیگه مقایسه نکن 

میدونی اگه سعی کن هر روز از دیروز خودت حتی شده یه قدم هم جلو تر بیای بهت تبریک میگم تو آدم موفقی هستی و موفق تر هم خواهی بود

اصلا هم شعار نیست تا دلت بخواد تجربه اش کردم که میگم

❤❤❤❤🥰🥰🥰

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

ادم موفق از نظر من ادمیه که دیسیپلین داره و برای هر دقیقش برنامه داره تو شغلش پیشرفت میکنه روابط اجتماعی خوبی داره ورزش میکنه به سلامتیش اهمیت میده هدف داره و برا هدفش تلاااش میکنه ادمای سمی رو از زندگیش میندازه بیرون کتاب میخونه و سوادش رو در زمینه های مختلف بالا میبره و ...

چند تا مهارت یاد بگیر 

یک مهارت رو بچسب یاد بگیر بعد که توش حرفه ای شدی مهارت دوم رو یاد بگیر و بعد هم سومی 

هرگز دست از یادگیری برندار 

تحت هر شرایطی خودت پول در بیار حتی اگر پدر ، برادر ، شوهرت پولدار ترین مرد ها بودن واسه خودت مستقل باش 

از هیچ کس هیچ چیز بعید نیست انتظارت از آدما رو به صفر برسون نمیگم همه بدن یا ممکنه بدی ببینی ولی اینجور کمتر ضربه میخوری 

هیچکس مثل خدا بهت نزدیک نیست واقعی ترین دوستت همونه 

پیش هیچ کس درد و دل نکن جز خدا (به هر کدوم عمل نکردی عیب نداره ولی این آخری رو جدی بگیر پیش هیچکس جز خدا از مشکلاتت نگو )

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی

اینارو کاملا جدی میگم..‌‌‌...‌عمل کن موفق میشی

برای موفقیت اول باید شخصیتت مورد احترام و ارزش باشه یادت نره اینو

1.کم صحبت کن...حرف زیاد یعنی خطا و اشتباه بیشتر 

۲.پولت.هدفت.تصمیماتت و دشمنت رو از همه پنهان کن

۳.هرگز اجازه نده دشمنت و دوستت باهم اشنا بشن

۴.اگر کاری رو دوس داری با استمرار و تلاش حتما موفق میشی شک نکن

۵.ورزش کن و به سلامتیت اهمیت بده

۶.زود با بقیه صمیمی نشو...نزار حقت رو بخورن

۷.هرگز و هرگز موقع عصبانیت نه تصمیم بگیر نه جواب کسی رو بده که پشیمون میشی

۸.یادت نره صبر و تفکر کلید پیروزی تو تمام مراحل زندگیه 

سعی کردم توصیه های همه جانبه بهت بدم 

موفق باشی🌺

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

چرا حذف تاپیک اوکی نمیشه اخه

تو وقتی ک سارا جان گف من برا نی نی یار ۱ فرستادم اخه

ممنون میشم جواب بدید

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 چرا حذف تاپیک اوکی نمیشه اخهتو وقتی ک سارا جان گف من برا نی نی ی ...

سلام یعنی چی اکی نمیشه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام یعنی چی اکی نمیشه؟

ببخشید 

یعنی چرا تاپیک حذف نمیکنید 

اخه من تو تایمی ک گفتید پیام دادم ولی هنوز حذف نکردم

من تو خصوصی بهتون گفتم ک واقعا نیازه چندتا تاپیکام حذف بشه

با یک تماس تلفنی ، موفقیت مالی خود را تضمین کنید. مشاوره رایگان 09211551526

چنانچه تمایل به دریافت مشاوره رایگان و راهکار های موفقیت مالی متناسب با شرایط خود را دارید ، با این شماره تماس بگیرید و هماهنگ کنید و بعد مشاوره با شما تماس می گیرند.