سلام میشه کمکم کنید من وقتی پسرم دو سالش بود طلاق گرفتم وکیل گرفتم حضانت پسرم گرفتم و اصلا نذاشتم تا الان که هفت ساله ش بشه خونواده شوهرم ببینه پسرمو چون درحقم خیلی بدی کردن و اینم بگم شوهرم معتاد بود میخواستم بدونم الان که هفت ساله ش شده پسرم میتونن ازم بگیرن !!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چهار ساله طلاق گرفتم .اصلا نمیبینمش فقط دو روز قبل پدرش به پدر من گفته نوه مو بیار ببینم دلم براش تن ...
قانون بهشون اجازهدنداده که مثلا یک بار در هفته یا چند ساعت ببینن بچه رو؟
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
میترسم اصلا ببینه ی وقت نبره ی جایی که دستم بهش نرسه واسه همین اصلا اجازه نمیدم ببینتش
اگه اجازه نداده نبر...
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
میترسم اصلا ببینه ی وقت نبره ی جایی که دستم بهش نرسه واسه همین اصلا اجازه نمیدم ببینتش
کار خوبی میکنی اون اگه معتاد به شیشه هست اصلاااا و ابدا صلاحیت نداره
ای کاش میتونستی کار کنی...حتی اجازه نمیدن بری خیاطی؟اگه کار کنی یکم در آمد داری برا خودت...
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
خونوادم اجازه نمیدن از موقعی که طلاق گرفتم تو خونه حبسم😔
کار در خانه چی؟
اونم اجازه نمیدن؟....