2777
عنوان

حضانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 34 پست
نه فکر نکنم مگه اینکه خودت بهونه ای دستش بدی...باز از وکیلت بپرس

چهار ساله طلاق گرفتم .اصلا نمیبینمش فقط دو روز قبل پدرش به پدر من گفته نوه مو بیار ببینم دلم براش تنگ شده دوست ندارم پسرمو ببره پیش اونا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به دادگاه ثابت بشه همسرت معتاده که صلاحیت نگهداری فرزند از پدر سلب میشه در غیر اینصورت بعد از ۷ ...

همسرم معتاد به شیشه س .بنظرتون می‌تونه پدربزرگش پسرمو ازم بگیره!؟

چهار ساله طلاق گرفتم .اصلا نمیبینمش فقط دو روز قبل پدرش به پدر من گفته نوه مو بیار ببینم دلم براش تن ...

قانون بهشون اجازهدنداده که مثلا یک بار در هفته یا چند ساعت ببینن بچه رو؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

گفتی پسرت مریضه

هزینه درمانش رو کی میده،؟میتونه راه بره؟

خدا کمکت کنه🙂❤

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
میترسم اصلا ببینه ی وقت نبره ی جایی که دستم بهش نرسه واسه همین اصلا اجازه نمی‌دم ببینتش

اگه اجازه نداده نبر...

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

میترسم اصلا ببینه ی وقت نبره ی جایی که دستم بهش نرسه واسه همین اصلا اجازه نمی‌دم ببینتش

کار خوبی میکنی اون اگه معتاد به شیشه هست اصلاااا و ابدا صلاحیت نداره

ای کاش میتونستی کار کنی...حتی اجازه نمیدن بری خیاطی؟اگه کار کنی یکم در آمد داری برا خودت...

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
خونوادم اجازه نمیدن از موقعی که طلاق گرفتم تو خونه حبسم😔

کار در خانه چی؟

اونم اجازه نمیدن؟....