سلام میشه کمکم کنید من وقتی پسرم دو سالش بود طلاق گرفتم وکیل گرفتم حضانت پسرم گرفتم و اصلا نذاشتم تا الان که هفت ساله ش بشه خونواده شوهرم ببینه پسرمو چون درحقم خیلی بدی کردن و اینم بگم شوهرم معتاد بود میخواستم بدونم الان که هفت ساله ش شده پسرم میتونن ازم بگیرن !!!
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر فقط تا 7 سالگی میتونه بچه رو بگیره بعدش اگه پدر صلاحیت داشته باشه میتونه بیاد بچه رو بگیره تا و ...
اون حضانت که دیگه احتیاجی به وکیل نداره...چون قانون خودش این اجازه رو میده...مگه اینکه مسئله ای باشه....همسرش هم که اعتیاد داشته...راحت میتونست بگیره حضانتو....
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
من اصلا بدون پسرم نمیتونم زندگی کنم فکرشم برام عذابه که بخواد بگیرن پسرمو
نه فکر نکنم مگه اینکه خودت بهونه ای دستش بدی...باز از وکیلت بپرس