2777
2789
عنوان

یکی از مزیت های شوهر داشتن اینه که

553 بازدید | 35 پست

هرجا دوس ندارم برم میگم شوهرم اجازه نمیده  اونام بی هیچ چون و چرایی قبول‌ میکنن و میگن حق داری 😂

قبلا کلی دلیل می آوردم کسی قبول نمی‌کرد 

یا هرکاری می کنم میگم. شوهرم گفته 

یا کاریو انجام. ندم. میگم شوهرم اجازه نمیده😂

شما چطور؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نخوام برم راحت میگم... همسرمو خراب نمیکنم ک دیگران نظرشون نسبت بهش منفی بشه

چه ربطی به خراب کردن داره!؟ 

من به خودشم گفتم اینطوریه... گفته تو نماینده تام الاختیار منی😁

اصلا نمیدونم چرا تو این جامعه اسم شوهر بیاری یجور دیگه حساب میبرن ازت 

من وقتی عقد مردم همه فامیل خیلی باهام رسمی رفتارمیکردن درحالی که من برعکس بقیه ک فک میکنن اورانیوم غنی کردن خیلی خاکی و شوخ و بگو بخند تر شده بودم گفتم برعکسه والا

من باشم خجالت میکشم اینجوری بگم

انگار من آدم نیستم فقط هرچی شوهرم بگه همونه😑

بدم میاد از همچین رفتاری

عزت نفس خودمون چی میشه پس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من نخوام برم راحت میگم... همسرمو خراب نمیکنم ک دیگران نظرشون نسبت بهش منفی بشه

منم هیچ وقت اینو نمیگم حتی اگه واقعا مشکل داشته باشه 

هم دوست ندارم خودم رو کوچیک و تحقیر کنم که اجازم دست دیگرانه 

هم اینکه همسرمو خراب نمیکنم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

ولی من خوشم نمیاد عزت نفس خودمو بیارم پایین بگم شوهرم اجازه نمیده ،مگه برده ام ،خیلی راحت قرار باشه دلم نخواد جایی برم نمیرم ،چرا خودمو و خار و خفیف کنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت