2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11324 بازدید | 305 پست

فامیل مامانمم دخترش دقیقا شرایط شمارو داشت 

موقعی که شوهرش رفته بود خونه خرا.ب.ه ها با آگاهی رفته بود دم در همون خونه درو که زده بود شوهرش و با رکابی آورده بود بیرون الان دختره با خانوادش زندگی می‌کنه و روز ب روز حالش بهتره 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی میشه بگی چطورفهمیدی🫂

از گذشته ها که نمیگم اتفاقاتی که برام افتاد

ولی ما یه دوست مشترک داریم که 16 ساله باهم رفاقت داریم یعنی داداشم میشه گفت هست اون باهاش که رفیقه خونه ما همیشه میاد حتی تو اثاث کشی شوهرم شهرمون نبود به اون گفت کمک کرد میخام بگم مورد اعتماده

این آدم بارها بهش گفتم اگه خطایی کرد مدیونم میشی نگی چون دارم تو زندگیش زحمت میکشم همراهش دارم قسط میدم 

هوای جیبش رو دارم

چند روز پیشا با من من گفت تو فکر صیغه ای ها هست و مرتب میگه خونتو عوض کن یه جای دیگه اجاره کن زنم نفهمه نصف پول خونه رو من میدم اون جا زن بیاریم

یا میگه باهاش که هستم از زن خیابونی قیمت میگیره یکیشون تا دم در رفتن و جور نشد 

من دارم میمیرم 

بهش گفت گناه داره زنت نکن گفت نمیفهمه 

راست میگی طلاق گرفتن بی دردسر؟

اره چون با پلیس رفته بود دم اون خونه و مچ شوهرش و گرفته بود البته اونا بچه نداشتن شما بخاطر دخترتون شاید یکم اذیت بشین اما اگر بتونی مچشو بگیری البته با پلیس ک خیلی خوبه 

به جای غصه خوردن به فکر انتقام باش خودتو جمع و جور کن ی جوری ذلیلش کن ک بفهمه کیو از دست داده

چقدر تلخه تو بلاتکلیفی درکت می کنم ولی بعضی وقتا مجبوری ...

درد دارم

دیگه با عشق آشپزی نمیکنم

با عشق خونه نظافت نمیکنم

رو تخت با درد میخابم 

نیمه شب بیدار میشم تو خواب نگاهش میکنم فقط میگم چرا

میدونی خدا به من لطف داشته و زیبایی معقولی بهم داده وقتی از خونه میرم بیرون محاله دنبالم نباشن و التماس نکنن خودشم میدونه حرص میخئره ولی من اصلا و ابدا تو این فکرها نیستم و تعهد دارم ولی خدا میدونه اینبار منم میشم مثل خودش و بهش میگم تا درد منو بفهمه 

مثل خیانت چند سال پیشش که گفتم اگه باز خیانت کنی با دوستات رفیق میشم 

سعی میکنمقصه زندگی منم اینطور تلخ تموم شد

عزبز دلم ارزش نداره بخاطر یه ه.ر.ز.ه انقد خودخوری کنی درکت میکنم شرایطت خیلی سخته ولی بخاطر دخترتم که شده باید قوی باشی اون چ گناهی کرده ک باید با یه پدر بی. ناموس تو  به خونه باشه 

عزبز دلم ارزش نداره بخاطر یه ه.ر.ز.ه انقد خودخوری کنی درکت میکنم شرایطت خیلی سخته ولی بخاطر دخترتم ک ...

کاش میتونستم به یکی بگم که پیشم باشه و راحت تو بغلش گریه کنم 

دارم خفه میشم بس که لاپوشونی کردم  

کاش میتونستم به یکی بگم که پیشم باشه و راحت تو بغلش گریه کنم دارم خفه میشم بس که لاپوشونی کردم

اره من پدرم بود باهاش راحت بودم اونم چند هفته پیش فوت شد تنها شدم احساس می کنم کسیو ندارم بی کسم 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

درد دارمدیگه با عشق آشپزی نمیکنمبا عشق خونه نظافت نمیکنمرو تخت با درد میخابم نیمه شب بیدار میشم تو خ ...

دیگه هیچی برای ادم اهمیت نداره اصلا

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

قبلا که شک کرده بودم اینجا به همه میگفتم دعام کنید اشتباه کرده باشم دوسش داشتمحالا نمیتونم بگم دعام ...

امیدوارم همین طوری که می خوای  بشه عزیزم، خط قرمز من تو زندگی خیانته، بار اول درجا صربه نهایی رو میزنم و تمومش میکنم، بار دومی وجود نداره 

جان و جهان من تویی