2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11324 بازدید | 305 پست
امیدوارم همین طوری که می خوای بشه عزیزم، خط قرمز من تو زندگی خیانته، بار اول درجا صربه نهایی رو میز ...

منم نباید بهش فرصت میدادم

گفتم هر آدمی حق یه بار بخشش رو داره ولی افسوس که ذات کثیف درست نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نباید بهش فرصت میدادمگفتم هر آدمی حق یه بار بخشش رو داره ولی افسوس که ذات کثیف درست نمیشه

دیگه کاریه که شده. خودت رو ناراحت نکن، حقش رو کف دستش بزار و زندگیت رو بساز 

جان و جهان من تویی   
دیگه کاریه که شده. خودت رو ناراحت نکن، حقش رو کف دستش بزار و زندگیت رو بساز

قبلا دعا میکردم اشتباه کرده باشم و لی الان میگم طوری رسوا بشه و مچ بگیرم که حسرت منو زندگی با من رو به گور ببره

آخ که حقم نبود  

سلام خوبییادمه پارسال درمورد خیانتش برام گفتی. و شما به خاطر دخترت بخشیده بودی چطثر دوباره این زخم ب ...

چه خوب که یکی منو یادشه خیانتش 5 سال پیش رو شده بود با دوستم 5 سال رفیق بود و بدترین شکنجه های روحی رو میکرد درحقم 

وقتی فهممیدم رفتم واسه طلاق اینقدر گریه کرد اینقدر التماس کرد دونگ خونه به نامم زد شماره هاش و گوشی رو عوض کرد تا ببخشمش یکسال منو برد و آورد پیش مشاور تا یکم خوب شم ولی شبا با گریه پا میشدم چون دوستم باهاش همخواب بود باورش وحشتناک بود

خلاصه زمان برد تا کمی آروم بشم  رفتاراش خیلی خوب شده بود راضی بودم و خطا نمیکرد شایدم من اینطور فکر میکردم و محتاط تر شده بود 

دو سال پیش شک کردم بهش که تو تاپیک هام هست ولی بعد 10 روز عذاب این اطمینان رو داد که خیانت نکرده و توهمات خودمه خوشحال بودم تو بغل هم کلی گریه کردیم اینکه میگفت بهتر از تو محاله پیدا کنم هم خانوم هم شاغل هم زیبا هم فهمیده   درست زمانی که فکرمم سمت خیانتش نمیرفت چند روزیه فهمیدم دنبال زنهای خیابونی هست و قیمت میگیره و دنبال صیغه و خدا میدونه کاری کرده باشه یا نه که حتما کرده چون کلید خونه مجردی دوستش دستشه هزارکثیف کاری میکننن

من الان درمونده ترینم

چه خوب که یکی منو یادشه خیانتش 5 سال پیش رو شده بود با دوستم 5 سال رفیق بود و بدترین شکنجه های روحی ...

اره جریان ۵سال پیش پارسال برام تعریف کردی. حتی بهت گفتم حالا که فرصت دادی و مشاوره رفتین و اینقدر اضهار پشیمانی میکنه محاله دیگه تکرار کنه. 

وای باورم نمیشه. 

حتی لیاقت فرصتت رو نداشت

.... 

کاش تاپیکت رو نمی‌دیدم💔فکر میکردم دیگه ادم شده

مگه بهم قول نداده بود

مگه نرفت پیش مشاور وزیرپاش نشست و گریه میکرد زنم ر برگردونید قدرشو ندونستم پس چی شد 

بهش گفته بودم اگه خیانت ببینم بهت با دوستت خیانت میکنم 

اون مطمئن بود که نمیفهمم ؟  

مگه بهم قول نداده بودمگه نرفت پیش مشاور وزیرپاش نشست و گریه میکرد زنم ر برگردونید قدرشو ندونستم پس چ ...

منم با تو همدردم شوهر منم بارها و بارها خیانت کرد ولی آخری خیانتش جنسی بود

اللّهم عجل الولیک الفرج

اره جریان ۵سال پیش پارسال برام تعریف کردی. حتی بهت گفتم حالا که فرصت دادی و مشاوره رفتین و اینقدر اض ...

مدرک ندارم 

به مشاوری که در جریان مشکلات ما بود و همش با افتخار به دانشجوهاش تعریف میکرد که دو تا مراجعه کنندم با عشق به هم برگشتن و مارو مثال میزد شوکه شد بهم گفت میتونیم یکی اجیر کنیم تعقیبش کنه وقتی رفت تو خونه ای مامور ببریم