2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من با دوستم جنسی بود بدترش اینه که در جریان نوع رابطشون هم هستم عذاب میکشم عذاب

فکر کنم گفتی شاغل هم هستی. 

بخدا خیلی زن قوی هستی

هرگز از طلاق نترس و با ادامه دادن این رابطه خودتو تحقیر نکن

.... 

[QUOTE=356715920]واسه من با دوستم جنسی بود بدترش اینه که در جریان نوع رابطشون هم هستم عذاب میکشم عذاب [/QUOTE

خدا نگذره ازشون مخصوصا اون دوست خدا نشناستو خدا لعنتش کنه

مال من غریبست دلم میخواد پیداش کنم یه مشت محکم بزنم دهنش تادلم آروم بشه 

توکه واقعا حق داری 

اللّهم عجل الولیک الفرج

ولی به حرف مشاورت گوش کن. بی تابی نکن تا همسرت متوجه نشه. وگرنه نمیتونی مچش بگیری. اگر مدرک نداشته ب ...

همینو بهم گفت ولی نمیتونم عکس العمل نشون ندم تو خونه سرسنگینم غیر اره یا نه چیزی نمیگم اونم هی میگه چی شده به همون دوستش که به من گفت قضیه رو گفته نمیدونم چرا زنم یه طوری شده به تو چیزی نگفته

[QUOTE=356715920]واسه من با دوستم جنسی بود بدترش اینه که در جریان نوع رابطشون هم هستم عذاب میکشم عذا ...

من باهاش درد دل میکردم وقتی اذیتم میکرد پیشش گریه میکردم میگفتم شوهرم نمیدونم چرا اذیتم میکنه اهل خیانت هم نیست نمیدونم چرا 

میگفت تحمل کن خوب میشه

میگفتم چند تا مشاوره پیدا کردم به زور میبرمش بلکه خوب بشه میگفت آدرس بده منم شوهرمو ببرم

و یه عالمه چیز دیگه  

اخی عزیزم میدونم چه حسی داریوقتی یه برای یه نفر ابرو داری کنی، جلوی بقیه بالا ببریش. نشون دادن پایین ...

من حتی اون خیانت کثیفشو به خونوادم هم نگفتم داروهای افسردگی و آرام بخش خوردم ولی نگفتم تو شهر غریب سوختم و راه میرفتم تو کوچه ها تک و تنها گریه میکردم تا سبک شم

من باهاش درد دل میکردم وقتی اذیتم میکرد پیشش گریه میکردم میگفتم شوهرم نمیدونم چرا اذیتم میکنه اهل خی ...

الهی خیر نبینه الهی تک تک لحظه های بدی که گذروندی رو با تمام سلولهای بدنش هزار برابر بدتر بکشه خیر نبینه 

اللّهم عجل الولیک الفرج