2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
عزیزم‌ حتما با مشاور حرف بزن آروم میشی و بهتر مدیریت می‌کنی بچه هم داری؟!

همون مشاوری که مارو به هم آشتی داد به همون زنگ زدم بیشتر از من تو شوکه و افسوس میخوره میگه بی لیاقته گفت کمکت میکنم رسوا بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا دستمونو بگیر کمکمون کن

درخواست دادم قبول کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فکر نمیکردم منی که با عشق بهش رسیدم منی که جلوی خونوادم موندم دو سال رفتن اومدن تا خونوادم قبولش کنن ...

همون دفعه اول که با زن متاهل رابطه جنسی داشت باید با پلیش میرفتی اونجا که با هم بودن و عین یه اشغال از زندگیت مینداختیش بیرون اون زنیکه رو هم بی ابرو میکردی شوهر اون زن نفهمید زنش چه کاره بوده؟

یه زنی بود دوران متاهلیش با دوس پسر سابقش رابطه جنسی داشت اونم خونه خودش وقتی شوهر بدبختش میرف سرکار شوهرش باپلیس رف خونه و اون هرزه رو طلاق داد بیچاره ا ون اقا چن ساله هنوزجرات نمیکنه ازدواج کنه و نابود شد و خانوم چن وقت نگذشته ازدواج کرد

ادم خائن خوب بلده نقشبازی کنه خیانت هیچ توجیحی نداره همچین ادمی و با قدرت بابد کنار زد اون رفته دنبا ...

قبلا اینجا میگفتم شوهرم رو بخشیدم اکثرا میگفتن خیانت رو نباید بخشید با کلی دلیل و مدرک میگفتم نه عوض شده همه یه شانس دوباره دارن میگفتم با تمام وجودش پشیمون و همه کار کرده برای بخشش و اصرار داشتم بار اول ببخشید شما هم ولی مثل سگ پشیمونم حق با شماها بود خیانت باز تکرار میشه

قبلا اینجا میگفتم شوهرم رو بخشیدم اکثرا میگفتن خیانت رو نباید بخشید با کلی دلیل و مدرک میگفتم نه عوض ...

تو اولین نفر نیسی ک نظر میپرسن و کار خودشونومیکنن ،،،همین الان تو ی تاپیک دیگه ب دختره گفتم یارو خیانت کرده بهش برنگرد هنوز دوستن،ولی بهش برخورده 😂😂😂ی آقایی اومده هندونه گذاشه زیر بغلش ک اره اشتی کن سریع رفت زیر دم اون

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم