2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همونجا ک بار اول بخشیدی دقیقا اونجا خودزنی کردی الان دردشو فهمیدی دختر سگ ولگرد جاش تو خیابون نه خونه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

قبلا بارها این شعر رو خوندم و هر بار بیشتر از قبل عمیقا به فکر رفتم 😔متاسفم ولی باید بگم من و تو و ...

فکر نمیکردم منی که با عشق بهش رسیدم منی که جلوی خونوادم موندم دو سال رفتن اومدن تا خونوادم قبولش کنن اینطور شدم

حال ماهایی که خیانت دیدیم چطور خوب میشه؟من برای بار دوم نمیتونم پاشم نشستم و فلج شدم

عزیزم‌ حتما با مشاور حرف بزن آروم میشی و بهتر مدیریت می‌کنی 

بچه هم داری؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من دارم میمیرم تو دوراهیم تو چکار میکنی برای ارامشت

من یه بار بد ضربه خوردم الان بیشتر از اینکه گریه کنم فقط تو فکر جدایی هستم اونم با سربلندی خودم 

با خدا حرف میزنم یه کاغذ برمیدارم فقط حرف میزنم تا سبک بشم و دستش واسم رو بشه

14 سالشه شاغل هستمولی میترسم از جدایی میترسماز صفر شر.وع کردناینکه بخام یکی یکی واسه همه توضیح بدم چ ...

درست نمیشه دیگه نبخشش به هیچ وجه...آب میشی و میسوزی درکنارش ...حتما دخترتو بردار و جداشو شاغل هم که هستی  ازطرف هیچ کس نترس هیچ کس جای تو نیس زندگی جدید شروع کن میدونم سخته ولی خیلی بهتر از اینه تحمل کنی همچین مردی رو ...انگار دوسش هم داری از تایپ هات متوجه شدم اما ....خواهش میکنم نگذر ازش

ی 🌹

وای وای حالتو درک میکنم کسی که خیانت دیده میفهمه چی میگییعنی رو اره نشستیم نه میتونیم عقب بریم نه جل ...

درخواست دوستی دادم قبول کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا همونجا ک بار اول بخشیدی دقیقا اونجا خودزنی کردی الان دردشو فهمیدی دختر سگ ولگرد جاش تو خیابون ...

نمیدونی چطور گریه میکرد نمیدونی چکارها کرد تا ببخشم+

طوری که خود مشاور گفت بهش فرصت بده شوهرت هرروز میاد دم مطب میشینه گریه میکنه

چه میدونستم بدبخت میشم

نمیدونی چطور گریه میکرد نمیدونی چکارها کرد تا ببخشم+طوری که خود مشاور گفت بهش فرصت بده شوهرت هرروز م ...

ادم خائن خوب بلده نقشبازی کنه خیانت هیچ توجیحی نداره همچین ادمی و با قدرت بابد کنار زد اون رفته دنبال لیاقتش ب خودت بیا خوشحال باش ک خدا نجاتت میده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

درست نمیشه دیگه نبخشش به هیچ وجه...آب میشی و میسوزی درکنارش ...حتما دخترتو بردار و جداشو شاغل هم که ...

میترسم تو این جامعه طلاق بگیرم

خیلی میترسم

بخدا نمیخام فک کنید که خود شیفته هستم ولی بخاطر زیباییم در امان نیستم الانشم که شوهر دارم مشکل برام میسازن چه برسه طلاق بگیرم واقعا میترسم

فکر نمیکردم منی که با عشق بهش رسیدم منی که جلوی خونوادم موندم دو سال رفتن اومدن تا خونوادم قبولش کنن ...

عزیزم😔دردی که میکشی رو با همه وجودم درک میکنم

با گذر زمان خیلی بهتر میشی ‌...

ولی زخم این خنجر همیشه گوشه قلبت میمونه😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴