2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
ای بابا.منم مثل شمام ولی بخاطر دختر فعلا تحمل کردم.برا من دیگه مرده خاکش کردم ولی تو خونشم تا بچم بت ...

چطور تحمل میکنی 

من دارم عقلمو از دست میدم 

نمیشه که زندگی کرد

فقط بگو چطور نمیخای دستش رو رو کنی

قبلا اینجا میگفتم شوهرم رو بخشیدم اکثرا میگفتن خیانت رو نباید بخشید با کلی دلیل و مدرک میگفتم نه عوض ...

اره بابا تکرار میشه همون دفعه اول اگه جدا هم نشدید دیگه قیدشو بزنید که وقتی فهمیدین اذیت نشین مثلا من دیگه اگه ببینم تو هرزه خونه هم خوابیده عین خیالمم نیس. من که رفتنیم قرار نیست تااخرعمرباهاش زندگی کنم پس چرا غصه یه مرده رو بخورم که زیرخاکه. تموم میشه همه چی میگذره خودتو پیر نکن با غصه وگریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان تو اولین مرحله ی شماام. حالم بشدت بده اینا کلا یک ماه با هم بودن دیر میفهمیدم صیغش کرده بود مثل چشمام بهش اعتماد داشتم فقط پنج سال ازدواج کردیم خیانت کرد .من الان تو خونشم اما حالم بده التماس میکنه گریه میکنه پیام وزنگ پشت سر هم اما حالم خوب نمیشه حالم خیلی بده تو دوراهی

تو اولین نفر نیسی ک نظر میپرسن و کار خودشونومیکنن ،،،همین الان تو ی تاپیک دیگه ب دختره گفتم یارو خیا ...

خدا یکی میگفت نبخش به منم برمیخورد میگفتم صلاح زندگیم در این بود

غلط کردم

خدا یکی میگفت نبخش به منم برمیخورد میگفتم صلاح زندگیم در این بودغلط کردم

حالا کاری ک شده دیگه گولشو نخور

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

چطور تحمل میکنی من دارم عقلمو از دست میدم نمیشه که زندگی کردفقط بگو چطور نمیخای دستش رو رو کنی

دستشو رو کردم تازه پررو تر هم شد گفت من مَردم اشکال نداره .تازه پررو پررو گفت عشق قبلیم بوده نمیتونستم امتحانش نکنم🤐

واگذارشون کردم به خدا من.

روز به روز روزگارش سیاهتر وگرفتارتر میشه الحمدالله 

خدا ازهیچ کدومشون نگذره فقط

الهی . منم مثل اسی بخشیدم . قول دادن گفتن قسم خوردن دیگ بینشون چیزی نیس .

ولی شک دارم اعتماد ندارم بهشون اصلا کافیه ی چیز ببینم نگا نمیکنم دیگ مامانمه بابام سکته میکنه .خون ب پا میکنم