2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
فرصت بدم میترسم

نده بقران نده

مال من میگم 3 دونگ خونه بهم داد شبها تا صبح بغلم میکرد منو میبردمشاور تا جیغ بکشم تا مشت بزنمش 

خودم به همه میگفتم یه بار فرصت بده 

الان میگم نده اینا مزه رابطه نامشروع رفته زیر زبونشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نده بقران ندهمال من میگم 3 دونگ خونه بهم داد شبها تا صبح بغلم میکرد منو میبردمشاور تا جیغ بکشم تا مش ...

کسایی که درجریانن میگن یبار فرصت بده اما میگم خودشون این دردو نکشیدن تحمل ندارم

من الان تو اولین مرحله ی شماام. حالم بشدت بده اینا کلا یک ماه با هم بودن دیر میفهمیدم صیغش کرده بود ...

نبخش عزیزم بقران بعد چند سال دوباره شروع میکنه

من کتو همه تاپیک های بچه ها میگفتم یه بار حق بخشش دارن ولی غلط کردم

خدا لعنت کنه آدم خیانتکارو جالب اینه با خیلی خیلی پایین تر از ماها خیانت میکنن

اون بار که با دوستم بود بهش گفتم لعنتی لااقل با یکی میپریدی که لولش از من بالاتر باشه تا دلم نسوزه این داغون کی بود اما حالا رفته با هرزه ها

حتی مشاور وقتی مارو با هم دید بعدها که نزدیک تر شدیم میگفت هر سری میومدید مرکز دکترهای اینجا و منشی ها فقط میگفتن باورمون نمیشه با داشتن همچین زنی خیانت کرده

چکار کنم دارم دیونه میشم ماشینشو زد به نامم قراره کل خونه هم وکالت تام بده بهم .گفت تو محضرم تعهد می ...

برو روانشناس. اگر نتونستی کنار بیایی طلاق بگیر. اگر بچه داری خونه رو بزن به اسمت و یه فرصت دیگه زیر نظر روانشناس بهش بده

.... 

اون بار که با دوستم بود بهش گفتم لعنتی لااقل با یکی میپریدی که لولش از من بالاتر باشه تا دلم نسوزه ا ...

حتی بعدها مشاور گفت وقتی همسرت اولین بار اومد در اتاقم رو باز کرد نشست ر.و زمین اول یه ربع گریه کرد بعد بهم گفت کمکم کن میگه من تصورم یه زن ساده و شلخته و معمولی بود ولی میگه دیدمت شوکه شدم اصلا به هم نمیخورید