2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست
شما مگه چند وقته عضوی که مونا رو اینجوری توصیف میکنی اتفاقا مونا خیلی هم ادم خوبیه  حالا شک ک ...

عزیزم من با شما مشکلی ندارم و اتفاقا کاربری هستی که ازت خوشم میاد...ولی دلیل نمیشه چون ۵ ماهه عضوم پس کسی رو نمیشناسم قبلش خواننده خاموش بودم

اینکه از عکس سیبیل اسکرین گرفته یا از تاپیکای بقیه کار درستیه؟

اگه درسته که من حرفی ندارم

شب بخیر عزیزم😘😘

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آويستا چند باريه ميبينم تأسف ميخوري خصوصا توي تاپيكاي مونا  قصد و غرضي نداري كه انشاالله

😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
😊

ديگه نياز به گفتن نيست همه گفته بود قشنگي، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

سبیل خانوم من با شما حرفی ندارم موفق باشی عکسی قرار بود بزاری الان باید میزاشتی نه بعدا که شاید از ...

خانم محترم همسرم سرما خورده .حالش خوب نیس.به زور خوابش برده.من الان نمیتونم ازاتاق برم بیرون.بعد فرم چشم هرکس مشخصه.واقعا این حجم تهمت و شک رو درک نمیکنم.مثل همین حرفت که عکس به وزنت نمیاد.خب من بهوام دروغ بگم وزنمو کمتر میگم.اگه عقده هم داشته باشم قاعدتا وزنمو کمتر میگم نه بیشتر.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد

نی نی یار فرموندن درسته 

من فقط از یه تک چشم برا اثبات عکس گرفتم

لطفا تو تاپیکام نیا دیگه اویستا و شادی

چون تک تک پستاتون و اسکرین میگیرم میدم نی نی یار به عنوان مزاحمت و توهین

چون خود نی نی یار کارمو تایید کردن

عزیزم من با شما مشکلی ندارم و اتفاقا کاربری هستی که ازت خوشم میاد...ولی دلیل نمیشه چون ۵ ماهه عضوم پ ...

خب در مورد مونا اشتباه فکر میکنی شاید یه جایی لازم بوده اسکرین بزاره الان لیلا مامان بهراد هم کلی اسکرین داره😆

ولی بسیار عزیز و دوست داشتنی😊

مونا هم واقعا خانم خوبیه 

بزار اگر چیزی هست خودشون دو تایی حل کنن موفق باشی😍😍

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
عجب من فقط یه عکسو گفتم طبیعیه.اون که لنز ابی دارم روگفتم لنزه.بازم میگم اگر تهران هستید ببینیم همو. ...

اين حرفا چيه تهران و اينا نه بابا 😅🌹 

الان فكرشو كردم گفتم مگر كسي مريض باشه دور از جون شما كه بخواد دروغ بگه وگرنه دليلي نداره اينجا دروغ بگه

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
شما درست میگید کاملا اما ترجیح میدم دیگه باهم همکلام نشیم

حتما.سعی میکنم کاربریتون تو خاطرم بمونه که دیگه همکلام نشیم.  

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز