2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست
واقعا كم نظر ميدين از سال ٩٢ ،٤٨٠ تا پست ؟!!!!جالبه .ماهي١٠ تا پست 😄

ديگه جاهايي كه خيلي لازم ببينم نظر ميدم😆

نمیدانم چرا اینروزها در جواب هر که از حالم میپرسد تا میگویم خوبم چشمانم خیس میشود...

سيبل جان ممكنه چشمات رنگي باشه بحثي درش نيس اما من سه تا عكس ازت ديدم كه هر سه تاش لنز تابلو بود و ...

عجب من فقط یه عکسو گفتم طبیعیه.اون که لنز ابی دارم روگفتم لنزه.بازم میگم اگر تهران هستید ببینیم همو.دقیقا مثل قضیه بینی میمونه که هرکی از بچگی ندیده منو میگه عمله.حالا دقیقا خودم منتظرم وزنم کم شه برم بینی رو عمل کنم ولی بازم میگن دروغ میگی.البته مهم نیس دیگه.نمیتونم همرو از خودم راضی نگه دارم که.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونا دفعه اوله ازت عكس كامل ديدم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

عجب من فقط یه عکسو گفتم طبیعیه.اون که لنز ابی دارم روگفتم لنزه.بازم میگم اگر تهران هستید ببینیم همو. ...

شما درست میگید کاملا اما ترجیح میدم دیگه باهم همکلام نشیم

عجب من فقط یه عکسو گفتم طبیعیه.اون که لنز ابی دارم روگفتم لنزه.بازم میگم اگر تهران هستید ببینیم همو. ...

درخواست دوستی دادم عزیزم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم استارتر کلا عادت داره به اسکرین شات گذاشتن از این و اون و نظردادن و مچ گیری و کاراگاه بازی... ...

آويستا چند باريه ميبينم تأسف ميخوري خصوصا توي تاپيكاي مونا 

قصد و غرضي نداري كه انشاالله

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
در کنار عکس، زندگینامه هم بذارید جذاب تر میشه ..    

😒  گل گفتی ...

بخدا اولین بار بعداز مدت ها بود که اومدم تو تاپیک عکس بازی . پشیمون شدم  

اخرش اینجا هم کار کشید به بحث های الکی و حاشیه😝

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸